Kam s věcmi, které potřebujeme každý den? (první část)

Kam s věcmi, které potřebujeme každý den? (první část)

Sdílejte

Kam s věcmi, které potřebujeme každý den?

 
První část
 

Snažíte se do každého místečka ve skříni vtěsnat každičkou věc, kterou nemůžete vyhodit, neboť byste ji mohli kdykoliv postrádat? Je to kvůli tomu, že máte málo úložného prostoru. Ale co si s tím počít? Můžete si oddechnout, protože máme pro vás řešení. I když nějakou tu korunku budete muset z peněženky pustit, vyplatí se vám to. Lepší než mít všem na očích vaše věci, nemusí přeci každý vědět, co doma máte. Nebo snad ne? Trochu vás napínáme, o co se tedy jedná. Jedná se o vestavěnou skříň, která je podle vašich představ přesně na míru, tak se nemusíte obávat, že by někde přečnívala, nebo byste do ní naráželi, jen v případě skvělé nálady s pár panáčky v sobě. Ale to není chyba výrobce, že ano?

Může být originálem

Když si takovou skříň necháte zhotovit, může být jediným exemplářem na světě, pokud vám někdo neokopíruje váš jedinečný nápad. Ale to jsme zase někde jinde. Na vás záleží jaký vzhled této jedinečné na míru stvořené věci dáte. Jaký materiál si vybere, jaká barva vám bude nejvíce vyhovovat, jaké sklo použít. Lze s ní zaplnit každičký koutek, hodí se na jakoukoliv zeď.

Kde všude

Opravdu se hodí všude? Samozřejmě můžete ji nechat zhotovit do obývacího, dětského pokoje i do ložnice, do předsíně, také kuchyň nemusí být poslední v řadě. Prostě a jednoduše všude, kde nějaký ten prostor chcete využít.

Jakou barvu zvolit

Abyste zvolili tu nejlepší barvu skříně, která nebude vyčnívat hodně z vašeho interiéru, je dobré říci bytovému architektovi přesné barvy nábytku, jenž se ve vašem domově nachází, přesněji tam, kde byste ve stavěnou skříň mohli mít, aby vám s ostatním vybavením místnosti ladila. Na škodu nebude třeba fotografie. Jestliže si teprve svůj příbytek vybavujete, tak byste mohli ukázat nákres od návrháře, který vám dal nabídku typu a barev nábytku, jenž bude u vás vládnout.

Rate this post
Sdílejte