Účinná ochrana před zloději? Rolovací mříže!

Účinná ochrana před zloději? Rolovací mříže!

Sdílejte

Účinná ochrana před zloději? Rolovací mříže!

Rolovací mříže
Rolovací mříže

Mnozí ziskuchtiví občané nám nedávají spát a snaží se jakýmkoliv způsobem získat právě a zrovna náš majetek. Bezpečnostní dveře, zámky, různé visací zámky a oplocení často nestačí. Čím se tedy efektivně bránit? Na scénu přichází rolovací mříže. Efektivní ochrana před nepoučitelnými lumpy, kteří si nedají pokoj. Podívejme se na výhody blíže.

Jako v Americe

Vzpomeňme si na nějaký americký film. Obchod zavírá a prodavač nebo majitel jej opouští. Zhasne, zamkne a ještě – zatáhne velkou mříž, aby se tam opravdu nikdo nedostal. Přesně takové řešení lze použít i u nás. Nově se tyto mříže objevily na našem trhu a konečně za přijatelnou cenu. Navíc se s nimi můžeme setkat i u nás v tuzemsku. Jedná se často o jejich dražší variantu a to jsou elektrické roletové mříže, které jsou využívány často v obchodních centrech.

Elektrické mříže jsou samozřejmě velmi obdobného principu. Stažitelná mříž, která jinak nijak nepřekáží a rozhodně ani nekazí esteticky a vzhledově prostor. V případě potřeby je díky tlačítkům stažena až k zemi a následně uzamčena.

Bez elektroniky

Samozřejmě, že rolovací mříže lze pořídit i bez složitého elektronického systému, který je často velmi prodražuje. Na scéně se tak objevuje mříž klasická, stažitelná rukou. Její cena je samozřejmě nižší, ale své bezpečnostní prvky si zachovává úplně stejně.

Výhodou mříže je jistě to, že tvoří velmi efektivní ochranu. Jedná se o hustou síť kovových propletených částí, které je velmi těžké nějak narušit. Mříž ani nelze jednoduše nadzvednout. Ta je uzamčena, a pokud volíme kvalitní způsob uzamčení, mříž může dokonce odolat nárazu automobilu.

Samotné mříže můžeme uplatnit ale i jako efektivní ochranu garáže, nějaké kůlny nebo skladovacích prostor. Toto řešení nabízí komplexní ochranu s velmi vysokou efektivností a životností. Snadná manipulace zároveň nebude dělat problém ani ženám. Navíc díky přijatelným cenám lze tuto ochranu sehnat za velmi dobré ceny. Zkuste tento způsob ochrany a výhody jistě okamžitě oceníte.

Rate this post
Sdílejte