Interiér plný hravého světla

Interiér plný hravého světla

Sdílejte

Interiér plný hravého světla

rolety
žaluzie

Přemýšlíte, jak dostat do bytu nebo domu světlo, aniž byste přišli o své soukromí? Tento problém lze vyřešit velmi snadno. Zbavte se starých nevkusných záclon a prosvětlete místnosti pomocí žaluzií a rolet. Moderní produkty neslouží jen jako ochrana před slunečními paprsky, ale můžete si z nich vytvořit novou součást moderního interiéru plného přírodního světla.

Záclony jsou lapače prachu

Doba záclon je pominula. Jsou to zbytečné lapače prachu, které nejen zabraňují průniku světla do místností, ale ještě jsou zdrojem alergií a zaneřádí nám vzduch škodlivými částicemi. Sice jsou častou používány jako ochrana před zvědavými kolemjdoucími, ale stejně při osvětlené místnosti tento účel neplní.

Záclony jsou často nevhodné i kvůli vytvářející bariéře, která neumožňuje proudění tepelného vzduchu při vytápění v chladných ročních obdobích. Právě všech těchto neduhů nás lehce zbaví žaluzie. Bohatá a pestrá nabídka těchto moderních produktů za přijatelné ceny umožňuje efektivně chránit naše soukromí, ale přesto se ušetříme nevýhod záclon a závěsů.

Moderní barvy a možnosti

Žaluzie nejsou jen plastové nebo dřevěné. Moderní produkty nabízejí i kombinace materiálů, papírové varianty nebo klasické bytelné žaluzie z plechu. Záleží jen na nás, k čemu budou sloužit. Jako ochrana před sluncem, či jestli nás mají chránit i před kroupami.

Alternativou k žaluziím jsou jistě rolety. Ty se nepodobají svým předchůdcům z dob socialismu, protože jsou opět v prodeji v různých variantách a z mnoha materiálů. Výhodou rolet je jejich skladnost a maximální efekt stínění. Navíc jsou v prodeji i v mnoha barevných variantách. Klasické papírové rolety, textilní rolety nebo kombinace těchto materiálů.

Další alternativou jsou jistě i předokenní rolety, které vypadají velmi pěkně a známe je spíše ze slunného jihu. Tyto produkty lze nejlépe vybrat v internetových obchodech, kde jsou k nalezení v mnoha druzích.

Internet nebo market?

Rolety, žaluzie nebo i jiné produkty jistě zakoupíme v hobby marketech. Přesto je možná lepší zvážit výběr v internetových obchodech, kde je nakupování pohodlnější, rychlejší a často i citelně levnější.

Rate this post
Sdílejte