Dovolená u Vás doma – kosmetika Compaigne de Provence

Dovolená u Vás doma – kosmetika Compaigne de Provence

Sdílejte

Dovolená u Vás doma – kosmetika Compaigne de Provence

Pěna do koupele Sweet Violet
Pěna do koupele Sweet Violet

Vydejte se s námi na dovolenou, která se bude odehrávat každý den u Vás doma. Přeneste si kousek překrásné Francie přímo do Vaší koupelny. Chcete prožít nezapomenutelné chvíle o samotě plné relaxace a odpočinku, nebo s partnerem? Můžete mít obojí, záleží jen na Vaší volbě té pravé vůně z nabídky francouzské kosmetiky ze srdce samotné Marseille – kosmetiky Compagnie de Provence.

Compagnie de Provence pro Vás připravila řadu kosmetiky, v níž vévodí marseilleské mýdlo. Marseilleské mýdlo je vyráběno podle tradičních receptur z nejkvalitnějších rostlinných olejů, které dokonale pečují o namáhanou pokožku těla. Dodají kůži svěží a mladiství vzhled a vyživí každou buňku Vašeho těla. Francouzská kosmetika Compagnie de Provence je prodávána v jemných designových skleněných flakónech s pumpičkou, které budou ozdobou každé koupelny.

Okouzlující flakóny se hodí do každé koupelny, ať už je zařízena v jakémkoli stylu. Barevné nápisy rozzáří nejen poličku v koupelně, ale i Vaše oči pokaždé, když se na lahvičku podíváte – budou skvělými doplňky do koupelny.

Chcete mít mýdlo jen pro sebe, aby Vám jej partner neplýtval? Kupte flakón marseilleského mýdla i pro něj. Uvidíte, že i Vy budete chtít vyzkoušet jeho vůni a zažít zcela nový zážitek, který je s každou vůní spojen. V každém z Vás vůně vyvolá zcela individuální prožitek a tak si skutečně odpočinkovou dovolenou můžete prožít ve své vlastní koupelně každý den.

Kosmetiku Compagnie de Provence seženete v internetovém obchodě www.nordicday.cz.

 

Rate this post
Sdílejte