Umyvadla – Kamenná i přírodní, pro koupelnu i na zahradu

Umyvadla – Kamenná i přírodní, pro koupelnu i na zahradu

Sdílejte

Umyvadla – Kamenná i přírodní, pro koupelnu i na zahradu

Chystáte se rekonstruovat koupelnu, nebo chcete změnit její tvář a letitý styl, který už Vás omrzel? Dobrou volbou, zárukou spokojenosti a trendy designovým kouskem bude kamenné umyvadlo. Nejenže se můžete spolehnout na kvalitu kamene, který je vybírán a opracováván s nejvyšší pečlivostí a precizností, ale zároveň dostanete nádhernou barevnou dominantu, která učaruje nejen vám, ale i vašim blízkým a návštěvám.

Tvary i rozměry umyvadel jsou různé, proto si vybere každý zákazník. Vybírat můžete z kulatých, půlkulatých, oválných, obdélníkových nebo umyvadel s podstavcem. Barvy jsou taktéž pestré, od černé, přes šedou, antracitovou, hnědou, béžovou, pískovou, červenou, žlutou či krémovou. Kamenů, ze kterých můžete vybírat je také vícero. Můžete volit mezi leštěným mramorem, přírodním kamenem, andezitem.

Protože je každé umyvadlo originální, je jedením kusem kamene, může se stát, že se barvy a rozměry ve finální podobě mírně liší od vzorového umyvadla na obrázku. Je proto dobré nejdříve pořídit umyvadlo a pak jeho rozměrům přizpůsobit přesné umístění umyvadla a napojení baterie a odpadu.

Nesmíme zapomenout zmínit, že toto jedinečné umyvadlo se dá použít nejen do interiérů, ale i do exteriérů. Cena není vysoká, pohybuje se v rozpětí od 2.391,– Kč do 7.232,–Kč.

Ať si na našich stránkách www.Salmax.cz vyberete kamenné umyvadlo černé, nebo žluté, z mramoru, nebo z přírodního kamene, bude výrazným a dokonalým vybavení Vašeho domova.

Rate this post
Sdílejte