Pod stromeček novou koupelnu

Pod stromeček novou koupelnu

Sdílejte

Pod stromeček novou koupelnu

Zažila již vaše koupelna lepší časy? Co takhle ji zrekonstruovat a vytvořit v ní krásné moderní prostředí, kde budete rádi trávit svůj čas a budete se v ní cítit příjemně a ne pouze z nutnosti. A čím začít? Výběrem obkladů a sanity.

Autor obrázku: Joselito Tagarao

Stylové velkoformátové obklady a dlažby do koupelny i designové vodovodní baterie, umyvadla, rohové vany, sprchové kouty a další sanitární keramiku nabízí Keramika Soukup. Na jejích přehledných internetových stránkách www.keramikasoukup.cz naleznete veškerý sortiment včetně kontaktů na odborný poradenský servis. Poradci vám rádi poradí s výběrem obkladů, zpracují pro vás grafický návrh a ve finále vám zajistí i pokládku obkladů a dlažby.

Mezi nabízenými obklady Keramiky Soukup nechybí italští a španělští výrobci značek Marazzi, La Faenza, ABK či Peronda, Apaviza nebo Saloni. Naleznete zde však i tuzemského výrobce Rako. Jednotlivé druhy obkladů a dlažeb se od sebe liší designem, barevnými dispozicemi a jejich odstíny, povrchy a dekoracemi, vybere si tedy i ten nejnáročnější zákazník. Zvolit můžete jednobarevné obklady, ale i ty s ozdobnými motivy. Zpracovaná 3D grafická vizualizace vám však napoví více.

Výběr koupelnového nábytku se odvíjí od rozměrů koupelny. Dle toho zvolíte sprchový kout nebo masážní box, tvar vany či si dopřejete obojí. Zajímavý design nabízí i sanitární keramika a koupelnové doplňky, které si můžete předem vybrat v e-shopu Keramiky Soukup. Darujte si tedy pod stromeček novou koupelnu a objevte krásu a luxus sprchování, koupání a pobytu v koupelně.

Rate this post
Sdílejte