Siko a plánované kuchyně? Spojte rekonstrukci koupelny a kuchyně do jednoho!

Siko a plánované kuchyně? Spojte rekonstrukci koupelny a kuchyně do jednoho!

Sdílejte
Autor obrázku: Sarah_Ackerman

Právě teď je ten nejlepší čas na rekonstrukce. Ať je to rekonstrukce bytu jako celku, ale například jen oprava kuchyně nebo koupelny. Společnost Siko, kterou známe především jako prodejce koupelen, nově přichází i s možností plánované kuchyně. Podívejme se blíže na výhody spojení rekonstrukce koupelny a kuchyně.

V jeden čas a za lepší cenu

Každá rekonstrukce je náročná. A to jak časově, tak finančně. Chystáte-li se právě teď na rekonstrukci koupelny a v budoucnu Vás k tomu čeká ještě kuchyně, spojte toto do jednoho. Společnost Siko přichází s možností plánované kuchyně, kde si lze vytvořit a sestavit kuchyni i na míru podle vlastních představ. Hlavní výhodou je tak spojení dvou rekonstrukcí do jedné a výrazné ušetřené času i finančních prostředků.

Siko na svých pobočkách nově poskytuje jak již zmiňované plánování kuchyně a sektorové kuchyně, ale také veškeré kuchyňské příslušenství. A to jsou konkrétně dřezové baterie nebo kuchyňské obklady. Vybrat si můžete ze širokého sortimentu nebo lze použít katalog kuchyně s širokou nabídkou.

Vše pod jednou střechou

Výhodou je i možnost zařízení všeho pod jednou střechou. Šíře sortimentu byla značně rozšířena i o kuchyňské doplňky, dále dřezy či v poslední době tak oblíbené drtiče odpadků. Ty zbavují domácnosti snadno a efektivně veškerého vyprodukovaného bio odpadu.

Společnost Siko navíc při spojení rekonstrukcí koupelny a kuchyně nabízí i značnou slevu na celkovou konečnou částku. Ušetřit tak můžete i několik tisíc korun a to se rozhodně vyplatí. Samotná nabídka ale nekončí jen u kuchyňského nábytku a doplňků. Kuchyni si lze sestavit na míru a je na výběr i široký sortiment kuchyňských spotřebičů. Každý požadavek se řeší s důrazem na individualitu a vše je možné probrat osobně s odborným prodejcem. Více informací na www.siko.cz/schuzka.

Moderní rekonstrukce rychle a kvalitně

Moderní rekonstrukce by neměly trvat příliš dlouho. Při spojení rekonstrukce koupelny a kuchyně tak ušetříte čas, ale i peníze. Navíc se lze na veškerou nabídku společnosti Siko podívat na internetu, kde si lze doplňky nebo obklady zakoupit přes moderní e-shop.

Rate this post
Sdílejte