Správné stylové doplňky do vašeho interiéru

Správné stylové doplňky do vašeho interiéru

Sdílejte

Správné stylové doplňky do vašeho interiéru

Jako každá správná hospodyňka i vy jste určitě ráda, když váš byt září čistotou. K dokonalosti jsou však velmi důležité také správné doplňky. A na ty se právě teď podíváme.

Autor obrázku: Caleb Zahnd

Je velmi důležité si vybrat správný styl a barvu vašich stěn dříve, nežli nakoupíte ty správné doplňky. Existuje spoustu odborných obchodů, které vám poradí a nabídnou vzorkovníky podle vašeho vkusu. Mají velmi širokou škálu barev a troufám si říci, že budete velmi spokojeni. Musíte, si však na začátku ujasnit v jakém stylu se váš interiér ponese a vzít v potaz studené a teplé barvy, či snad barevné kombinace do všech jednotlivých pokojů tak, aby se všichni obyvatelé cítili co možná nejvíce pohodlně a útulně.

Jedním z vašich doplňků mohou být i jednoduše různé kousky nábytku, které si můžete nechat restaurovat a vyzdobit si jej krásnými doplňky. Pokud jste sběrateli starožitností, není problém tohohle koníčka velmi prakticky využít ve vybavení vašeho interiéru. Popřemýšlejte o tom.

Můžete si ho jako i zde vyzdobit drobnostmi jako jsou polštářky, či různé menší doplňky.

Domov je tam, kde je srdce.

Top tip:

Nekupujte vše najednou a hledejte spíše kousky, které vás nadchnou a hlavně pro vás budou něco více znamenat. Ať je váš dům útulný a příjemný.

Autor obrázku: Lenora Good

Do vašeho domu si také můžete dát nějakou krásnou vázu s vašimi oblíbenými květinami, protože květiny dokážou prozářit domov a dodají nám trochu jarní atmosféry, i když je třeba ještě období zimy.

Prostředí pokoje může vylepšit krásný stylově zařízený krb, který vám vylepší vaše dlouhé zimní večery a dodá skvělou atmosféru jak u rodinného posezení, tak u posezení s přáteli a dobrého vína.

Ve správném interiéru nesmí také chybět doplněk v podobě zrcadla, které každá žena velmi ráda ocení a to nejen jako praktickou ozdobu svého příbytku.

Pohrát si však můžeme také s pokojíčkem našich nejmenších a to různými způsoby …

Své kousky můžete nakupovat na aukru, ebay, www.vintage-home.cz . Stačí se jenom dívat kolem sebe a určitě narazíte na nějaký zapadlý obchůdek vašeho i finančních možností. Přeji příjemné hledání.

Rate this post