Nebraňte se kobercům v interiéru – jsou praktické a účelné

Nebraňte se kobercům v interiéru – jsou praktické a účelné

Sdílejte

Nebraňte se kobercům v interiéru – jsou praktické a účelné

kusovy-koberec
Kusový koberec

Také kolem sebe slyšíte, že pokládat koberce do bytu je staromódní a navíc nezdravé? Možná se to týká těch na míru, které vyplňují celý pokoj od rohu k rohu. Ale co třeba kusové koberce. Ty jsou elegantní, stylové a navíc praktické.

Představte si zimní ráno, kdy se vám nechce vylézat ven z prohřátého pelíšku. Určitě to ale bude snazší, budete-li vědět, že vaše nohy položíte na měkký koberec s vysokým vlasem, ve kterém si budete připadat jako v bavlnce. A na řadě je i obývací pokoj. Moderní kusové koberce s motivy či bez nich, luxusní perské či klasické modely jistě rozzáří váš pokoj a rádi si na ně při sledování televize položíte nohy.

Zapomínat nesmíme ani na děti. Dětské koberce tvoří nedílnou součást jejich pokojů. Kde jinde by si měly hrát, než právě na koberci s postavičkami z Disneyho příběhů, se silnicemi a semafory, zvířecí farmou a dalšími pohádkovými motivy. Nejen, že si děti rozvíjí fantazii, máte i jistotu, že nenachladnou od studené země či nebudou „vytírat“ podlahu jinde.

Nášlapy na schody
Nášlapy na schody

Pokud máte v bytě schodiště, vyplatí se si pořídit i nášlapy na schody. Tyto malé koberečky se jednoduše přichytí samolepící páskou a ochrání tak schody před opotřebením a vás před úrazem. Nášlapy jsou obšity a ohraničeny pevnou hranou, drží tedy svůj tvar. Nášlapy jednoduše vyčistíte měkkým kartáčkem a mýdlem, ostatní koberce se vyplatí alespoň jednou ročně nechat vyčistit, abyste zabránili množení roztočů. Tato aktivita je však rychlá a vy budete mít jistotu, že váš interiér je čistý a voňavý.

A kde seženete širokou nabídku různých typů a modelů koberců? Podívejte se na internetové stránky www.vopi.cz. Naleznete zde kusové koberce klasické, orientální, moderní i luxusní a vaše hledání vám bude usnadněno jednoduchým filtrem, do kterého zadáte barvu, tvar, rozměr, vzor a materiál. Je to jednoduché, na nic tedy nečekejte a vybírejte.

Rate this post
Sdílejte