Čištění koberců

Čištění koberců

Sdílejte

Čištění koberců

roztocNedávno jsme zde psali o nových kobercích a dnes si řekneme něco o čištění stávajících. Běžné vysavače vysají hlavně povrchovou špínu, ale jednou za čas je potřeba vyčistit koberce do hloubky a zbavit se tak i roztočů.

Zvažujete, jestli si půjčit stroj na čištění koberců nebo si raději pozvat některou z firem, která tyto služby nabízí? Možná jste zkoušeli vyčistit nečistoty z koberce vlastním domácím vysavačem, případně odstranit vlasy a psí chlupy rýžákem. Pravděpodobně jste nedosáhli takového výsledku, jaký byste si přáli.

Speciálním strojem si můžete nechat vyčistit nejen koberce, ale také matrace, peřiny či čalounění. Snadné je také díky profesionálnímu čištění koberců také odstranění nejrůznějších skvrn a nepříliš vábivé vůně z cigaret. Čištění koberců Olomouc používá k odstranění nejrůznějších mastnot i skvrn tzv. mokré čištění.

Pod pojmem mokré čištění si můžeme představit proces, kdy čistící roztok je pod tlakem vpraven hluboko do vlákna čištěného materiálu. Díky tomu se rozpustí nečistoty, které jsou zároveň vysávány do sběrných nádob. Tento způsob čištění je vhodný zejména pro koberce vyhotovené z vlny. Díky tomuto čištění se zbavíte dokola nejen nejrůznějších nečistot a skvrn, ale také nejrozmanitějších alergenů. Vaše koberce po tomto čištění získají opět takovou barvu, kterou měly, když jste si přinesli koberec z prodejny domů.

Služeb čištění koberců Olomouc stejně jako čištění koberců Brno můžete využít nejen ve všední den, ale také o víkendech a to i ve večerních hodinách. Doporučená doba čištění koberců u bytových prostor je minimálně jedno ročně, tam kde se však pohybují malé děti či alergici, mělo by čištění probíhat minimálně třikrát do roka.

Přemýšlíte, zda lze využít této služby také pro čištění interiérů Vašeho auta? Samozřejmě, že ano, proto neváhejte a po přečtení této webové adresy: http://www.sachmat.com/cisteni-interieru/, kontaktujte pracovníky firmy Šachmat.

Rate this post
Sdílejte