Nástěnné akvárium – nechte rybičky plavat na zdi

Nástěnné akvárium – nechte rybičky plavat na zdi

Sdílejte

Nástěnné akvárium – nechte rybičky plavat na zdi

Všichni živí tvorové, ať malí, nebo velcí, by měli žít v podmínkách, které zajistí příjemný a důstojný život. Žádné tísnění, nedostatek čistoty, potravy… Tohle všechno dodržíte a přitom si budete moct pořídit bydlení malé, krásné, životu vyhovující – nástěnné akvárium.

Nadšení dětí i dospělých

Netradiční a povedené akvárium výborně poslouží jak dekorace do obýváku, tak do dětského pokojíku, nebo ložnice, pokud v ní trávíte pohodové chvilky a budete mít čas se v ní pohledem na rybičky kochat. Obývák a dětský pokoj jsou bezpochyby nejčastější místnosti, kde můžeme tuto dekoraci umístit.

Větším dětem můžeme připravit krásný pokoj ve stylu moře, nakreslit na stěny ryby, vlny, loď a akvárium zde skutečně vynikne a podpoří atmosféru, kterou chceme dosáhnout.

Umístíte-li ho do obývacího pokoje, můžeme místo televize sledovat rybičky, relaxovat při jejich pohodovém a klidném proplouvání. Tohle miniakvárium je zatím stále netradiční, proto bude určitě oživením a zajímavým prvkem obýváku.

Další užitečné informace

Pokud vás akvárium zaujalo, jistě jste zvědaví, co obnáší instalace, údržba a jaké jsou vhodné/nevhodné místa v bytě.

Instalace je skutečně jednoduchá, zvládne ji každý, kdo umí usadit šrouby do zdi. Akvárium pak jednoduše pověsíte, jako obraz. Údržba zabere přibližně 5 minut denně. Nemusíte se bát ani manipulace s akváriem, je velmi pohodlná.

Neumisťujte akvárium v blízkosti radiátorů, nebo jiných zdrojů tepla. Také je nevhodné vystavovat rybičky hlasitým zvukům, vibracím, nebo přímému slunci, které by snižovalo kvalitu vody.

Rozměry akvária

Velikosti akvária jsou různé, můžete si vybrat skutečně okouzlující rozměr – 200 x 44,5 x 11cm. V tomto rozměru je doslova neodolatelné a dech beroucí. Chcete-li něco menšího, mohl by vám vyhovovat rozměr 59 x 32,5 x 11cm. Vejde se do něj 7 litrů vody.

Součástí všech balení je i čerpadlo, filtr, světlo, klipsy a šrouby, fólie na pozadí.

Cena akvárií se pohybuje přibližně od 2.000,–Kč do 12.000,–Kč.

 

Vyberte si v chovatelských potřebách rybičky, které se vám líbí, zakupte jim do akvária hezké rostliny, kamínky a ostatní dekoraci a ozvláštněte svůj domov tímto krásným, živým obrazem.

Rate this post