Praha městem zeleně a přírody? Ideální tip na bydlení!

Praha městem zeleně a přírody? Ideální tip na bydlení!

Sdílejte

Praha městem zeleně a přírody? Ideální tip na bydlení!

Autor obrázku: Moyan Brenn

Praha byla často označována za šedé nevzhledné město, které nemá co nabídnout a všichni, kdo bydlí v tmavých a nevzhledných sídlištích, jsou vlastně chudáci. V současné době tomu však takto rozhodně není a opak je pravdou. Přibývá ploch plných zeleně a stromů s odpočinkovými relaxačními prvky, ale i některé byty mají své předzahrádky a jsou to ideální tipy pro bydlení. Podívejme se na tento pojem trošku blíže.

Dům s vlastní zahradou ne, ale…

Jak nám ukazují výzkumy, Češi si stále sní o svém ideálním bydlení jako o domě se zahradou a vlastní zelení. Bohužel jak všichni víme, ne všichni na to máme prostředky a hlavně ve městech, jako je především Praha, tohoto není možné docílit. V Praze však najdeme oblasti, kde se této realitě lze alespoň částečně přiblížit a nabízí tak skvělé bydlení nepřipomínající nevzhledná sídliště bez kousku přírody. Nové byty na Praze 10 jsou toho zřejmým důkazem.

Praha se neustále rozrůstá a s tím se mění i požadavky nových nájemníků nebo vlastníků bytů. Proto se snaží developeři vyhovět i právě takovým faktorům, jako je sen klasického Čecha o bydlení ve svém se svou zahrádkou.

Vlastní předzahrádka jako z obrázku

Moderní developerské projekty Praha tak nabízejí byty, které splňují nejnáročnější požadavky. Mají vlastní parkovací místo, byty jsou zateplené s moderním designem a prostorovým uspořádáním, mají terasu nebo balkon, velká okna a přízemní byty nebo některé terasové byty, mají i vlastní předzahrádku. Na té nájemník nebo majitel může příjemně relaxovat, ale i pěstovat některé rostliny či třeba grilovat.

Větší vztah nových bytů a přírody je právě vidět v Praze 10. Byty Praha 10 jsou na velmi výhodném místě, kdy je spojení do centra bez sebemenších problémů a nejste tak odkázáni na vlastní dopravu a přitom jsou domy v obležení zeleně. Bydlení v zeleni je lepší i ze zdravotních hledisek a navíc si pak mají děti i možnost hrát v přírodě. Toto bydlení je vhodné jak pro rodiny s dětmi nebo mladé lidi, ale i pro ty, kteří hledají luxusní byty a bydlení na úrovni.

 

Rate this post
Sdílejte