Moderní bydlení od architekta je v dnešní době IN!

Moderní bydlení od architekta je v dnešní době IN!

Sdílejte

Moderní bydlení od architekta je v dnešní době IN!

Máte dost uniformních domů a paneláků, které jsou všechny stejné a nemají ani kapku originality? Ani se vám nelíbí domy na klíč, kde si můžete vybrat z několika různých typů a tak se snadno setkáte s tím, že máte stejný dům se sousedem v protější ulici? Zkuste si nechat dům navrhnout architektem!

Vlastní nápady a originalita

Moderní bydlení vyžaduje prvky individuality. A ty tak svému domu přidáte jen v případě, že si jej necháte navrhnout architektem. Architekt totiž neudělá dům podle sebe, ale naopak konzultuje návrh s vámi a můžete se projevit i vy sami a máte možnost tak vzhled svého domu jasně ovlivnit. Takové bydlení má ale i mnohé další výhody.

Galerie, zdroj www.moderni-domy.cz

Dům navržený od architekta si můžete naplánovat přesně podle vaší představy. Není to tak jasně určený půdorys domu s rozmístěnými pokoji podle typu domu. Naopak si můžete přesně ovlivnit a zvolit velikost místnosti, přesně naplánovat jednotlivé propojení a dispozice celého domu. K tomu i garáž a dispozici zahrady.

Moderně a účelně

Velkou výhodou je tak i možnost domu přesně podle konkrétních účelů. Moderní rodinné domy potom vypadají velmi pěkně a nabízejí přesně bydlení podle představy majitele. Lze si naplánovat i přesné umístění jednotlivého nábytku a díky počítačové vizualizaci můžete mít vytvořený reálný model domu v 3D vizualizaci. Domy na míru navíc zažívají vzestup a stále větší oblibu.

Bojíte se ceny?

Obecně zažitá představa, že navržený dům od architekta je vždy dražší, než dům, který si vybereme z již hotového projektu. Opak může být pravdou. Stavební firmy sice mají hotové projekty, ale dokážou je tak skvěle zamaskovat do neurčitých poplatků, že ve výsledku majitel domu zaplatí mnohem více, než kdyby si nechal dům naplánovat podle vlastních představ od architekta.

Kde se konkrétně informovat? Nejvhodnější informace zjistíte v architektonické kanceláři. Architektonická kancelář Praha nebo Brno či jiné město může být nejlepším řešením. Určitě se vyplatí spolehnout na profesionála a rozhodně se vyhněte nejasným a často amatérským architektům, kteří své služby levně nabízejí na internetu.

Rate this post
Sdílejte