Montované dřevostavby na klíč

Montované dřevostavby na klíč

Sdílejte
dřevostavba, zdroj: stavex.cz
dřevostavba, zdroj: stavex.cz

Vlastníte pozemek a sníte o vlastním domu? Toužíte bydlet v moderní dřevostavbě, která má nízkou energetickou spotřebu? A rádi byste si ji nechali smontovat se „vším všudy“? Najděte si firmu specializující se na dřevostavby na klíč s dobrými referencemi a dejte věci do pohybu.

Rodinná firma Stavex má se stavbou dřevěných domů téměř 20 let zkušeností. Z počátku svého působení získala inspiraci a know-how od norské firmy Systemhus a tyto postupy dále obohatila o své vlastní zkušenosti. Domy staví firma Stavex od základové desky až po variantu na klíč, se kterou nemají klienti jakékoli organizační potíže. Veškerá komunikace s pracovníky je zajištěna firmou. Většinu prací také provádí kmenoví zaměstnanci, kteří se pravidelně zúčastňují seminářů a školení v oboru dřevostaveb a neustále tak následují nové trendy a rozvíjí své dovednosti.

Všechny nabízené rodinné domy naleznete v obrázkové galerii na internetových stránkách firmy Stavex http://www.stavex.cz/rodinne-domy/. Každý dům má možnou variantu úpravy dle vašich požadavků. Můžete si například nechat přidělat garáž nebo zastřešenou pergolu a podobně. Firma zajišťuje i tvorbu studie domu, kalkulaci návrhu a zajistí i zpracování projektu a případné financování stavby.

Na webových stránkách také můžete nalézt rodinné dřevostavby Praha a okolí za akční ceny. U Kutné Hory lze také navštívit vzorový dům, kde získáte více informací o montovaných domech a představu o jejich vzhledu. Pokud však máte rádi dřevo, montované dřevostavby vás určitě osloví a rádi si některý model domu pořídíte.

Rate this post
Sdílejte