Zabezpečte si své cennosti doma i ve firmě

Zabezpečte si své cennosti doma i ve firmě

Sdílejte

Zabezpečte si své cennosti doma i ve firmě

Není vůbec s podivem, že my všichni, nejen banky a movité společnosti, chceme mít své peníze, dokumenty, šperky a jiné cennosti uschované tak, abychom se o ně nemuseli strachovat, když u nich právě nejsme. Kvalitní trezor, stačí maličký, ale spolehlivý, bychom měli mít doma všichni. Zvláště, pokud chceme mít doma k dispozici nějakou hotovost, nebo šperky po předcích, či jiné cennosti.

Kvalita trezorů

Autor obrázku: OptoScalpel

Nač by nám byl trezor, kdyby byl snadno mechanicky nebo termicky působícím nářadím zlodějů vylomitelný? Jen trezor, který při zkouškách splnil kritéria předepsané příslušnou normou, může optimálně ochránit uložené cennosti a zároveň dává možnost uložené hodnoty řádně pojistit.

Přísné zkušební metody a přesně definované zkušební postupy zaručují nejvyšší kvalitu. A právě takové zkoušky podstoupily trezory a bezpečnostní skříně od firmy Wertheim, které byly testované v nezávislém testovacím institutu VdS Schadenverhütung GmbH v Kolíně nad Rýnem. Trezory obstály při náročné zkoušce podle normy CEN EN 1143-1, byly certifikované a zařazené do příslušných tříd. Na základě takové certifikace se trezory Wetheim zařaďují a pojišťují v rámci celé Evropy.

Trezor, bezpečnostní skříň… umístěte je do bezpečí.

Menší trezor, který můžete zabudovat v podstatě kdekoli se hodí na peníze, šperky, vkladní knížky, doklady, fotoaparáty, videokamery… věci často nenahraditelné. Při výběru trezoru myslete na to, že v budoucnu hodnota obsahu bude stoupat. Pokud potřebujete uložit něco většího, jako třeba mysliveckou zbraň, nebo sběratelé obrazy, sochy…, bude více vyhovovat bezpečnostní skříň.

Ať už budete kupovat trezor malých, nebo velkých rozměrů, vždy byste měli pečlivě zvážit místo, kde ho umístíte. Neměl by být v místě, které je každému na očích. Také zvažte teplotu a vlhkost ovzduší a zkontrolujte nosnost podlahy, nebo dřevěné konstrukce, pokud budete trezor zabudovávat do nábytku.

Kompletní nabídku zabezpečovací techniky pro domácnosti i společnosti naleznete na webových stránkách společnosti Wertheim. Odborně poradí fyzickým osobám i velkým společnostem s výběrem správného trezoru, jeho umístění, ukotvení a všeho, co s tím souvisí.

Rate this post
Sdílejte