Párty stany a altány pro chvíle pohody i do nepohody

Párty stany a altány pro chvíle pohody i do nepohody

Sdílejte

Párty stany a altány pro chvíle pohody i do nepohody

Podzimní chladnější počasí nic nezmění na tom, že jsme rádi venku. Stačí se přiobléknout, nasadit kulicha, uvařit svařáček nebo grog a výtečná akce pro vás a vaše přátele může začít. Jediným “strašákem“ se může stát déšť, který je na podzim celkem častý.

Řešením problému s deštěm, listím i větrem je party stany. Je z pevného materiálu, konstrukce je bytelná a pokud zvolíte větší rozměr, skutečně pojme spoustu osob.

Nad svatebním stolem

Nejen při “obyčejné“ zahradní party uvítáte přístřešek v podobě party stanu. Vynikajícím řešením je, pokud se rozhodnete, že uděláte na zahradě svatební hostinu. Díky rozmanitosti rozměrů, tvarů i barevných provedení si vyberete ten pravý, ať už když chcete pozvat jen nejbližší rodinu, nebo širší okruh přátel.

Kvalitní stany jsou skutečně precizně vyrobené, jsou nepromokavé, dostatečně vysoké, prostorné. Ochrání před deštěm, sluncem, chladem a průvanem.

Například velký zahradní stan o rozměru 6m x 12m který by se hodil právě na zmiňovanou svatbu má na bočních stěnách vyrobených z polyesteru dvojitá okna. Upevnění je rychlé a bezpečné díky suchému zipu, popruhám a montážním kroužkům. Nechybí ani boční dekorační panel.

Skladování

Výrobci myslí i na pohodlí při skládání stanů a jejich skladování. Proto jsou konstrukce vyráběny z pevných, ale přitom lehkých materiálů. Skládání je např. u čtvercových stanů s automatickým nůžkovým systémem otázkou jednoho pohybu. U větších a složitějších konstrukcí bývají pro rychlé a snadné složení jednotlivé trubky očíslovány.

Párty stany a altány se dají pořídit od velikosti 3×3 metrů až po obrovské stany 6x12m. Tomu potom odpovídají i velké rozdíly v cenách a Vás jistě bude zajímat i cena party stanů. Pohybuje se od tisícikoruny za jednoduchý, klasický stan a dosáhne až téměř 30ti tisícům, pokud budete chtít ten největší, třeba k pořádání festivalu, nebo prodejní akce, výstavy…

Platí, že nůžkové stany jsou dražší, připlácíte si za pohodlnou manipulaci.

Pozor dejte také na gramáž bočnic a střechy. Nejlevnější stany mají 110g/m2, nejkvalitnější potom i 400g/m2 a rozdíl poznáte až přijde přeháňka. (pro představu autoplachty mají 500g/m2)

Pokud budete stan používat častěji, investujte do něj. Přece jen jistota pohodlí, sucha a závětří pro vás i vaše hosty za to stojí.

Rate this post
Sdílejte