Lehká střešní krytina ušetří peníze i prostor

Lehká střešní krytina ušetří peníze i prostor

Sdílejte

Lehká střešní krytina ušetří peníze i prostor

Střecha je ať chceme nebo ne velmi důležitou částí domu. Je podstatná pro celkový vzhled domu, ale především plní nezastupitelnou funkci krytí a ochrany našeho majetku. Víte, proč sáhnout po lehké střešní krytině, která je funkční, spolehlivá, designově příjemná a její barevná škála téměř nevyčerpatelná? Přednosti lehkých střešních krytin jsou velké, posuďte sami.

Výhody lehké střešní krytiny

  • Autor obrázku: Sherrie Thai

    Chcete-li nebo potřebujete co nejlehčí střechu, je lehká krytina na střechu velmi dobrou volbou. S jejím použitím citelně klesne zátěž krovu domu, díky čemuž nebudete muset pořizovat tak silné trámy a latě. Menší tlak se samozřejmě odrazí i na celkovém zatížení konstrukce domu.

  • S využitím tohoto druhy krytiny lze střechu zhotovit s menším sklonem. To ocení především ti, kdo hledají prostor k bydlení, kde se dá. Využít tak lez místo uvnitř domu, které vznikne právě díky mírnějšímu sklonu střechy.
  • Uspokojení najdou i milovníci tvarů a barev. Nabídka vzhledů a stylů lehkých střešních krytin je skutečně obrovská. Ať už máte raději zaoblené hrany, vlhky, nebo spíš ostřejší detaily, vyberete si.
  • Nesmíme opomenout ani rychlou a snadnou montáž. Tato přednost je bonusem pro všechny, koho tlačí čas nebo mají rádi praktické a rychlé řešení.
  • Díky používání vynikajících povrchových úprav, které jsou kvalitní, trvanlivé a mají nejmodernější technologii, je možné říci, že má lehká střešní krytina velmi dobrou životnost a není až tak náročná na údržbu.

Kvalitní dodavatel je zárukou spokojenosti

Tak, jako to platí u jiného druhu zboží a výrobků, i u lehké střešní krytiny na střechu oslovte společnost, která má letité zkušenosti a tedy nespočet spokojených klientů.

Právě takovou je společnost Mediterran. Její počátky sahají až do roku 1920 a za dobu své existence si vybudovala dobré jméno a získala nepostradatelné znalosti a zkušenosti o střechách i střešních krytinách.

Díky spolupráci se společností Mediterran vás čeká profesionální přístup, možnost konzultace vašich potřeb a požadavků s odborníky a získání cenných rad a doporučení prověřených dlouholetou praxí.

Rate this post
Sdílejte