Plechová střešní krytina je funkční, kvalitní a finančně výhodná

Plechová střešní krytina je funkční, kvalitní a finančně výhodná

Sdílejte

Plechová střešní krytina je funkční, kvalitní a finančně výhodná

Ať už stavíte dům nový, nebo rekonstruujete, vybírat nejvhodnější střešní krytinu je důležité rozhodování.  Jistě zvažujete cenu, životnost, možná i váhu střechy, ale také vzhled a sladění s celkovým stylem domu.

Český trh s kvalitním zastoupením

Plechové střešní krytiny jsou na českém trhu poměrně dlouho. Kupříkladu společnost Satjam, s.r.o. působí již od roku 1995. Vyrábí a dodává moderní střešní systém, u kterého je kladen důraz na funkčnost, komplexnost, kvalitu i přijatelnou cenu. Dodává kovové lehké střešní krytiny, okapové prvky, profily, trapézové plechy, doplňky a další výrobky používané ve stavebnictví.

V roce 2004 získala střešní krytina SATJAM jako první v ČR ocenění kvality Czech Made.

Důmyslná a funkční plechová střešní krytina

Hmotnost plechové střešní krytiny je až 10x nižší než klasické těžké střešní krytiny, díky čemuž je možné snížit náklady na stavbu domu již od jejího počátku. Materiál pro výrobu plechových střech je vysoce kvalitní ocelový žárově pozinkovaný plech opatřený povrchovou úpravou v různých barvách.  Barevná nabídka je skutečně pestrá, což zaručuje spokojenost i náročným klientům. Některé druhy krytin je dokonce možné přizpůsobit estetickým požadavkům klienta.

Životnost plechové střešní krytiny SATJAM je vysoká. S nízkými nároky na údržbu vydrží až 60 let, záruka SATJAM záruka Plus je poskytována až na 40 let.

Spolu s nákupem střešní krytiny nabízí Satjam, s.r.o. i ucelený systém doplňků, jako jsou okapní plechy, hřebenáče, dále prostupné tašky, difuzní fólie, bezpečnostní prvky, spojovací materiál, těsnění a také okapový systém, aby vše splňovalo požadavky na moderní řešení funkčního střešního pláště.

Společnost Satjam zdarma vyhotoví kladečský plán a zodpoví všechny vaše dotazy ohledně konstrukce a funkčnosti střechy.

Navštivte stránky www.satjam.cz a přesvědčte se sami, jak hezky plechové střechy vypadají a v čem všem mají navrch před ostatní střešní krytinou.

Rate this post
Sdílejte