Přikrývací plachty ochrání všechen váš majetek

Přikrývací plachty ochrání všechen váš majetek

Sdílejte

Přikrývací plachty ochrání všechen váš majetek

Potřebujete přikrýt převážený náklad? Chcete poskytnout materiálu, strojům nebo menším stavbám perfektní ochranu? Pořiďte si nepromokavou a zcela spolehlivou přikrývací plachtu, která se jistě neztratí na žádném dvorku.

Plachty Štěpáník

Tato společnost má opravdu velkou tradici, která sahá až do roku 1995. Díky těmto velkým zkušenostem jsou Plachy Štěpáník považovány za spolehlivého výrobce a dodavatele zakrývacích plachet.

Protože zákazník je vždy tím nejdůležitějším, společnost se snaží vyhovět všem jeho požadavkům. Snaží se vyjít vstříc a splnit všechna přání.

Zakrývací plachty

Nepromokavé zakrývací plachty jsou vyrobeny z tkaného polyetylenu a jsou dostupné v několika různých velikostech. Hodí se pro přikrytí skoro čehokoliv – od rozestavěných domů po stohy sena apod.

Plachy jsou precizně vyrobeny, aby ochránili váš majetek před nepříznivými venkovními vlivy. Jsou odolné proti velkému záření (vydrží teplotu do 85°C) a zvládají i velké mrazy (do -50°C).

Plachty na míru

Pokud máte speciální požadavky, můžete si nechat vyrobit plachtu na míru. Takovýto výrobek obdržíte do 10 dnů po podání objednávky. Na požádání vám firma navíc pošle vzorky nabízených materiálů.

Stínící sítě na ploty

Nejen sportovci uvítají toto zastínění. Sítě jsou odolné proti slunečnímu záření, jejich stínivost dosahuje až 90%.

Sítě jsou vyrobené z nejkvalitnějších PE vláken. K plotu se upevňují pomocí silikonové šňůry a ok umístěných na okrajích sítě. Tímto se zcela zabrání nechtěnému odepnutí plachty i při silnějším větru.

Společnost může nabídnout široký sortiment vagónových plachet, autoplachet, stínících sítí na ploty a tenisové kurty, ale také reflexních vest pro řidiče.

Pokud byste se rozhodli pro některou z přikrývacích plachet nebo stínících sítí, neváhejte a vyplňte webový formulář, napište email, pošlete fax nebo zavolejte! Společnost přijímá objednávky non stop.

Rate this post
Sdílejte