Dostali jste se do těžké životní situace? Zkuste půjčku na vyplacení exekuce!

Dostali jste se do těžké životní situace? Zkuste půjčku na vyplacení exekuce!

Sdílejte

Dostali jste se do těžké životní situace? Zkuste půjčku na vyplacení exekuce!

By: Tax Credits

Většina z nás má v bance alespoň nějaký úvěr. Není se čemu divit, naspořit vyšší částku dnes není vůbec jednoduché.

I když si při vyřizování půjčky plně uvědomujeme, že zde je alespoň malé riziko toho, že se může stát něco nečekaného a my nebudeme moct po nějaký čas úvěr řádně splácet, doufáme, že nás to nepotká. Nepřipouštíme si, že by přišlo období bez stálého finančního příjmu. Jenže neštěstí nechodí po horách, ale po lidech, jak se říká a tak ať chceme, nebo ne, může nás neschopnost splácet potkat! V takovém případě snadno dojde k hrozící exekuci.

Využijte půjčku v exekuci

Naštěstí existují společnosti, které vám s odvrácením exekuce pomohou. Nutné je splnit pouze podmínku ručení nemovitostí, kterou vlastníte vy nebo se zaručit nemovitostí třetí osoby.

Stačí, navštívíte-li webové stránky http://www.pujckavexekuci.cz/, kde vyplníte jednoduchý formulář k žádosti o půjčku v exekuci. Následně vás kontaktuje zaměstnanec společnosti a domluví s vámi schůzku, na které dojde k prohlédnutí vaší nemovitosti. Zjistí reálný stav vašich exekucí a dluhů. Dojde-li ke schválení vaší žádosti, podepíší se nutné smlouvy. Dojde k vyplacení exekuce za vás a společnost vám také pomůže se zajištěním levného úvěru v bance.

Proces oddlužení probíhá přibližně týden od vaší poptávky.

Nemusíte se bát žádných skrytých poplatků předem, vyřeší za vás i komunikaci s exekutory, věřiteli a také všemi úřady. Cílem této společnosti je nikoli větší zadlužení, ale pomoct!

Půjčka v exekuci a její parametry

  • Délka splatnosti je 3 – 12 měsíců
  • Úvěr max. na 50 LTV
  • Ručení zástavou nemovitosti
  • Zaplatíte s ním současné dluhy a exekuci
  • Pomůže s dlouhodobým refinancováním s přijatelnými splátkami v bance

Další možnosti půjček

V nabídce této společnosti jsou i další možnosti řešení exekuce, dražby… Je to zpětný leasing nemovitosti nebo kupříkladu americká hypotéka a další.

Vyřešte i vy rychle a spolehlivě své problémy a vraťte se zpět do situace, kdy budete schopni splácet vaše závazky.

Rate this post
Sdílejte