Anhydritové lité podlahy – rychlé a kvalitní řešení pro váš domov

Anhydritové lité podlahy – rychlé a kvalitní řešení pro váš domov

Sdílejte

Anhydritové lité podlahy – rychlé a kvalitní řešení pro váš domov

Jako laik možná nebudete vědět, v čem spočívá kouzlo anhydritových podlah. Tyto typy podkladové podlahy jsou vyráběny v souladu s požadavky ČSN EN 13818. Jedná se o podkladové podlahy, na které se následně položí  PVC, dlažba, vinylová podlaha, parkety, koberec a podobně. Mohou sloužit jako nášlapná vrstva po provedení příslušných povrchových úprav.

Litý potěr je stavební materiál, který se samovolně rozlije, zpracovává se speciálními tyčemi. Kde se používají lité potěry? Je to především v interiéru a to v novostavbách a při rekonstrukci bytových i nebytových prostor. Spíše se doporučuje tyto podlahy použít jako podlahové potěry na oddělovací vrstvě, vhodné nejsou až tak k použití spojených potěrů.

Využití v mnoha prostorech

Po provedení příslušných kroků lze lité potěry, které jsou na bázi síranu vápenatého, použít i jako podlahy v místech, kde se drží vlhkost – to jsou zejména koupelny, toalety a kuchyně. Rozhodně se ale nedoporučuje použít anhydritové potěry na místa, kde se drží voda stále a to například k bazénům, sprchám, do prádelen, do saun, či například umýváren. Při nadměrné vlhkosti klesá pevnost podlah až o 50%.

Zajímá vás, z čeho se vyrábí podlahové potěry? Vyrábějí se z pojiva, kameniva o maximální zrnitosti do 4 mm, dále potom vody a případně i přísad, které ovlivňují zpracovatelnost čerstvé směsi, což má vliv i na konečnou vlastnost produktu.

Spolehněte se na společnost s dobrými referencemi

Firma Ok-podlahy, jež se výrobou podlah zabývá, vlastní hned několik certifikátů. O tom, že má firma velmi dobré reference, které píší spokojení zákazníci, není pochyb a můžete si je pročíst také na jejich stránkách, kde jsou reakce klientů v originální podobě, nikterak nepozměněné a jsou přesně takové, jaké je zákazníci napsali.

Ohlasy jsou opravdu kladné a lidé v nich uvádějí, že jsou s prací velmi spokojeni a navíc získali skvělé výsledky za nejlepší možnou cenu, což je další důvod toho, proč si firmu Ok-podlahy vybrali a rozhodně toho nelitují, ba naopak firmu doporučují i dalším potencionálním zá kazníkům. Podívejte se i vy na stránky společnosti Ok-podhlahy: http://www.ok-podlahy.cz/anhydritove-podlahy/.

Rate this post
Sdílejte