Sprchový kout Arttec Briliant – český nejoblíbenější sprchový set z nabídky Arttec!

Sprchový kout Arttec Briliant – český nejoblíbenější sprchový set z nabídky Arttec!

Sdílejte

Sprchový kout Arttec Briliant – český nejoblíbenější sprchový set z nabídky Arttec!

Rekonstruujete nebo zařizujete novou koupelnu, a abyste ušetřili místo, hledáte kvalitní sprchový kout, se kterým budete absolutně spokojeni? V tom případě si vyberte z nabídky e-shopu http://www.hezkakoupelna.cz/ sprchový kout Arttec Briliant! Právě ten totiž patří u zákazníků mezi nejžádanější.

Jaké jsou jeho největší přednosti?

Čtvrtkruhová vanička sprchového koutu o rozměru 90 cm x 90 cm x 3 cm je z odolného litého mramoru. Má skvělé tepelně-izolační vlastnosti, nestudí a také udržuje teplotu okolí. Díky pevnosti nehrozí žádný její pohyb. Speciální povrch se velmi snadno udržuje a jeho hladkost je zárukou, že zástěnu snadno utěsníte. Funkčně je vysoce hodnocena a esteticky také nepokulhává.

Výška je 195 cm, což zajišťuje dobré krytí před kapkami vody. Zajímá-li vás, z čeho je vyrobena zástěna Briliant, jde o 5mm silné bezpečností chinchila sklo, které je vsazeno do chromovaného ALU rámu. Horní pojezdová kolečka zástěny jsou zdvojena, aby byl zajištěn plynulý a tichý chod. Kolečka jsou navíc vycvakávací, což oceníte při údržbě.

Celkově jde o velmi povedený model a všechny použité součásti i materiály jsou trvanlivé a odolné. Pořídíte-li si tento sprchoví kout, získáte za skvělou cenu kvalitní český výrobek! Zakoupit si jej můžete zde: http://www.hezkakoupelna.cz/ctvrtkruhove-sprchove-kouty/briliant-90-chinchila-new-akcni-set-s-vanickou-z-liteho-mramoru

Rate this post
Sdílejte