Bar a barové židle – chlouba moderních domácností

Bar a barové židle – chlouba moderních domácností

Sdílejte

Bar a barové židle – chlouba moderních domácností

Jestliže chcete mít i vy moderní a luxusní obývací pokoj nebo kuchyni, pořiďte si zajímavý bar s netradičními, kvalitními barovými židlemi. Vytvoříte si tak dokonalý prostor pro trávení příjemných chvil s přáteli i rodinou.

Nabídka, která vás plně uspokojí

Abyste měli dostatek možností k výběru té správné barové židle, přináší e-shop Hawaj.cz velmi obsáhlou nabídku tohoto zboží. Pořídíte tady zboží v luxusním stylu, ležérně působícím provedení, v mnoha barvách i s použitím zajímavých materiálů. Oblíbit si tak můžete třeba barové židle z plastu, kovové barové židle nebo třeba potažené dobře udržovatelnou látkou.

Pro inspiraci můžeme zmínit třeba elegantní a oblíbenou židli HB-573 WT v bílém provedení. Jde o stabilní model, dokonalý design a výborné polstrování. Potažena je umělou kůží, která se jednoduše a dobře čistí. Určitě se vám bude líbit i možnost otáčení sedátka o celých 360°, které je zároveň i výškově nastavitelné s výškou od země cca 64 – 85 cm. Noha je z pochromované oceli a má zrcadlový efekt. Hledáte-li spojení hezké práce a elegance, bude se vám určitě zamlouvat.

Dalším povedeným kouskem je i barová židle v jasné, syté červené barvě. Jde o typ AUB-102. Výškově je i tato nastavitelná a pořídit si ji můžete také v dalších barevných provedeních. Hodí se do každé domácnosti, které nechybí originalita a jiskra. Celková výška je 67,5 – 88,5 cm a sedátko od země můžete dát do výšky 57 – 78 cm. Noha židle je z pochromované oceli, sedátko designové, plastové! Unese úctyhodných 120 kg váhy a poslouží tak i pořádnému muži či ženě.

Kvalitní a rychlý e-shop

Jestliže zvolíte pro nákup barových židlí e-shop Hawaj.cz, budete překvapeni jeho rychlým jednáním a dodáním zboží. Důkazem jsou mnozí zákazníci, kteří se zde rádi vracejí. Vyzkoušejte jej a přesvědčte se o tom na vlastní kůži.

Rate this post
Sdílejte