Vestavěné skříně i kuchyně na míru zajišťují maximální využití prostoru

Vestavěné skříně i kuchyně na míru zajišťují maximální využití prostoru

Sdílejte

Vestavěné skříně i kuchyně na míru zajišťují maximální využití prostoru

Není snad domácnost, která by měla pocit, že trpí nadmírou volného prostoru. Ať se snažíme přebírat nepotřebné věci a účelně se jich zbavovat, ukládat prádlo do skříní co nejpečlivěji, stohujeme židle na sebe, pořizujeme vaky s možností odsátí vzduchu… stále by to chtělo něco, co nám pomůže vyřešit dilema, jak získat více místa.

Praktické a funkční vestavěné skříně

Tyto doslova kouzelnice mezi skříněmi, co se prostoru týče, nadobyly v posledních letech nádherný design. Vestavěné skříně nejenže pojmou velké množství věcí, kdy méně často používané uložíte do vrchních polic, ty denně žádané si dáte víc k ruce, ale jsou skutečně vkusným prvkem kupříkladu v obývacím pokoji.

Umístit je můžete díky rozmanitému vzhledu ale prakticky kdekoli. Barevné dvířka oživí dětský pokoj, klasické dřevěné se hodí jak na chodbu, tak do šatny a krásně lakované, lesklé zapůsobí právě v obývacím pokoji, nebo v ložnici.

Kuchyně na míru

Další žádanou a za léta montování funkčně dokonalou záležitostí jsou kuchyně na míru. Pomohou využití prostor do posledního koutku, důmyslné otvírání dvířek pomůže uložit pohodlně nádobí i do rohových skříněk. Není problém ukládat talíře do svislé polohy, nebo pořídit si vysokou skříň s regálovým systémem, do které uložíte všechny suroviny, které používáte denně k vaření.

Nahlédnete-li do fotogalerie kuchyní, můžete se zasnít a představit si tu či onu kuchyni právě u vás doma. Nejenže se inspirujete, ale určitě najdete i něco, o čem jste nevěděli, že se dá udělat, jak se dá udělat, jaké novinky byly do kuchyňský linek za poslední léta vneseny…

Kuchyně na míru umožní každé hospodyňce splnit si sen o kuchyni, ve které se jí bude dobře pohybovat, bude mít vybavení, které se jí hodí, líbí a bude uzpůsobeno úměrně k její výšce.

Rate this post