Kvalitní kancelářský sedací nábytek zefektivní výkonnost i zaujme svým vzhledem

Kvalitní kancelářský sedací nábytek zefektivní výkonnost i zaujme svým vzhledem

Sdílejte

Kvalitní kancelářský sedací nábytek zefektivní výkonnost i zaujme svým vzhledem

Jestliže jste měli možnost vyzkoušet si práci v sedavém zaměstnání, jistě víte, jak nesmírně důležitou roli hrají kancelářské židle. Právě díky nim lze předejít bolestem zad, krční páteře, nohou a celkové únavě z dlouhého sezení. Měli bychom volit vždy nastavitelné židle, které se dají uzpůsobit výšce konkrétní osoby, která ji bude používat.

Ať už jde o kancelářské křeslo s vysokým opěrákem, nastavitelnou výškou, sklonem opěrky i výškou područek, nebo konferenční židle určené do zasedacích místností, které jsou nižší, nejsou nastavitelné a mohou velmi ozvláštnit ráz kanceláře, všechny musí svou roli plnit naprosto dokonale.

Velmi komfortní vybavení přináší na náš trh společnost Alba CR s.r.o. Pojďme si ji představit!

Alba CR s.r.o. – kvalitní kancelářský sedací nábytek za přijatelnou cenu

Společnost Alba CR s.r.o. se řadí k nejvýznamnějším výrobcům kancelářského sedacího nábytku u nás. Díky ní si můžete vybavit domácí pracovnu stejně dobře, jako celou velkou společnost. Výrobkům nechybí hezký a moderní design, kvalita a to vše za velmi příznivé ceny.

Spokojenost zákazníků potvrzuje i skutečnost, že se Alba CR s.r.o. na našem trhu pohybuje již od roku 1992! Hlavní sídlo společnosti a zároveň pobočka se nachází v obci Škvorec v okrese Praha východ. Další pobočky najdete v Brně a v Ostravě. Sesterská firma se stejným názvem se nachází i na Slovensku, a to v obci Bučany.

Bohatá nabídka i pro nejnáročnější zákazníky

Sortiment je ucelený a pořídit si můžete vybavení do kanceláře v mnoha provedeních:

  • kancelářská křesla
  • kancelářské židle
  • pracovní židle
  • konferenční židle
  • dětské židle
  • barové židle
  • skořepinové židle
  • konferenční sezení
  • doplňky

Řada EMPIRE a řada KLASIK

Na výběr máte ze dvou kolekcí. Ta s názvem KLASIK poskytuje dvouletou záruku, kancelářské židle Praha i kancelářská křesla zajišťují sezení s dobrou ergonomií.

Kolekce EMPIRE, přináší sedací nábytek vyšší kvality. Dokonalý design, ergonomie sezení ani celková kvalita vás zaručeně nezklamou. Varianty s čalouněním, prodyšným opěrákem se sítí, konferenční židle s možností výběru dalšího doplňkového sortimentu a mnohé další…

Navštívíte-li webové stránky Albacr.eu, budete si moci vybrat zdravé, hezké a kvalitní sezení za přijatelné ceny.

Rate this post
Sdílejte