Naberte inspiraci pro váš interiér díky návštěvě Festivalu interiérového designu

Naberte inspiraci pro váš interiér díky návštěvě Festivalu interiérového designu

Sdílejte

Naberte inspiraci pro váš interiér díky návštěvě Festivalu interiérového designu

Rádi se kocháte na veletrzích, v různých výstavních prostorech, nebo v prodejnách nábytku a obměňujete váš interiér? V tom případě si nenechte ujít Festival interiérového designu, který právě probíhá v Praze, konkrétně na místě Sykora Home Praha. Jeho začátek se odehrál 22. 9. 2014, ale potrvá až do 19. 10. 2014 a tak máte stále dostatek času udělat si volno a vyrazit!

Co vše zde najdete

Tato zajímavá akce vám nabídne seznámení se a prohlídku nábytku, kterému nechybí originální design, luxus a kouzlo. Jde o výrobky světové kvality, TOP novinky, které vás jistě nenechají bez zájmu!

Vynikající je, že zde nechybí ani speciální nabídky, díky kterým můžete ušetřit značené finanční částky. Kupříkladu můžete využít slevu ve výši 30% na všechna křesla luxusní značky Désirée, slevu ve výši 15% při nákupu kuchyňské sestavy včetně spotřebičů od společnosti Sykora, nebo třeba vystavené nové typy luxusních sedaček z kůže Max Divani za zaváděcí ceny navíc s dopravou po celé České republice zdarma!

Jedinečné ceny, dárky k nákupu a mnohé další bonusy vás tady čekají, dá se říct na každém kroku.

Bohatý doprovodný program pro všechny návštěvníky

Dobré je uvést i skutečnost, která potěší všechny rodiče. Aby bylo možné prohlédnout si novinky a zajímavé akce hezky v klidu, pro děti je možné dohodnout promítání pohádek po celou dobu vašeho nakupování v Sykora Home.

Taktéž zde nechybí malé, příjemné občerstvení v podobě kávy či jiného nápoje, ochutnávek specialit a někde i slavnostnější přípitek.

Určitě oceníte a vyzkoušíte některé novinky v high technice. Kupříkladu v prodejně Insels na vás čeká Lara, víceúčelové zařízení obsahující interim, dotykový přehrávač internetových rádií, dveřní hlásku a jiné.

S designéry interiéru se můžete nezávazně poradit o výběru těch správných materiálů pro váš domov, nechat si poradit jak sladit barvy, čím oživit tmavší kout a mnohé další.

Udělejte si hezký den a vydejte se do Prahy na Festival interiérového designu. Poznáte mnohé další, skvěle se inspirujete a můžete zde najít nábytek za jedinečné ceny!

Rate this post
Sdílejte