Nábytek na zakázku je originální a umí ušetřit spoustu místa

Nábytek na zakázku je originální a umí ušetřit spoustu místa

Sdílejte

Nábytek na zakázku je originální a umí ušetřit spoustu místa

Skutečnost, že máte menší byt, nebo rodinný domek neznamená, že musíte pociťovat diskomfort spojený s nedostatkem úložných prostor. Stejně tak je možné mít interiér výjimečný díky originálním kusům nábytku vyrobeným na zakázku, restaurováním staré, leč krásné truhlice, nebo zajímavými detaily, které udělají vaše schodiště jedinečným.

Rozhodnete-li se pro nábytek na zakázku od společnosti Etoile,s.r.o., bude zhotoven z nejkvalitnějších druhů dřeva a na výrobě se bude podílet pracovní tým složený ze zkušených profesionálů. Kvalita, dobré znalosti a praxe jsou důležité pro vytvoření solitéru, který vám bude sloužit po dlouhá desetiletí.

Na dřevo se můžete vždy spolehnout

Nejenže se dřevěný nábytek hodí do ložnic, obývacích pokojů, kuchyní, chodeb… Bez obav ho můžete využít i do koupelny. Samozřejmě je nutné zvolit vhodný druh dřeva, ze kterého bude zhotoven, ale těch je hned několik a tak to není problém.  Hodí se i na podlahu terasy, v tomto případě je nejvhodnější některé z exotických dřevin.

Jaký nábytek na zakázku si můžete nechat vyrobit

Je jen na vás, jestli si necháte udělat veškeré vybavení na zakázku, nebo jen některé jeho části. Zhotovit je možné takřka cokoli. Skříně, skříňky, poličky, komody, jídelní a pracovní stoly, konferenční stolky, židle, houpací křesla, věšáky, postele, schodiště, podlahy, vitríny, interiérové i vchodové dveře,…

Díky vzájemné domluvě bude vše úplně dle vašich představ, dojde k využití prostoru, který by jinak pozbýval funkce a bude podtržen ráz i styl vašeho bydlení.

V čem je nábytek na zakázku originální?

Každý zákazník má jiné požadavky a potřeby, proto je při výrobě nutný individuální přístup. Mění se druhy vyráběného nábytku, jeho rozměry, používá se jiný druh dřeva, je zachováván odlišný styl… to vše vyžaduje pokaždé nový návrh, nové řešení, které vytváří celý tým pracující na výrobě.  Díky tomu všemu vzniká originální a jedinečný kus nábytku, který neuvidíte nikde jinde, jen u vás doma.

Rate this post