Nábytek na zakázku od společnosti Etoile uspokojí i ty nejnáročnější klienty.

Nábytek na zakázku od společnosti Etoile uspokojí i ty nejnáročnější klienty.

Sdílejte

Nábytek na zakázku od společnosti Etoile uspokojí i ty nejnáročnější klienty.

Pro všechny zájemce, kteří od svého nábytku očekávají nejen funkčnost, ale i originalitu a krásu, vyrobí společnost Etoile jedinečné kusy vybavení. Na své si přijdete, potřebujete-li atypické skříňky, důmyslný rozkládací stůl, novou židli jako náhradu za tu, která se vám pokazila a chyběla by vám do počtu, nebo třeba zajímavé a netradiční schodiště atd.

Zakázkový nábytek je velmi kvalitní, vyrobený z těch nejlepších materiálů a technikami prověřenými lety praxe. I když je každý kus originální, jeho cena nemusí být vůbec vysoká.

Seznamte se s Etoile

Tato společnost vyrábějící nábytek na zakázku je na našem trhu již od roku 1993. Tenkrát v Praze začala především s restaurováním nábytku a výrobou luxusních teras z exotických dřevin. V roce 2012 byla výroba rozšířena o dílny v Českém Krumlově. Kapacita výroby je úctyhodných 15 – 20 zaměstnanců v jedné směně.

Bohaté zkušenosti nechybí jak na poli výroby z domácích dřevin, tak z dřevin exotických, jako jsou např. Wenge, Zebrano, Macassar, Eben, Teak, Palisandr a jiné. Na své výrobky si mohou dovolit díky letité praxi a použitým kvalitním materiálům poskytnout záruční dobu pět let!

Co vše pro vás mohou vyrobit

Společnost Etoile pro vás vyrobí téměř cokoli, co budete potřebovat. Nová přání a nápady klientů přijímá s nadšením a jsou pro ni výzvou k tomu, ukázat, co umí. Poptávat můžete kupříkladu jídelní a pracovní stoly, komody a skříně, schodiště a madla, výlohy a výkladce, špaletová a kastlová okna, dveře a vrata, dokonce vám vytvoří interiér dle návrhu architekta. V případě zájmu pro vás také zrestaurují nábytek.

Navštívíte-li její internetové stránky www.Etoile.cz, můžete se díky pestré fotogalerii přesvědčit o kvalitně prováděné práci, která je propracovaná do posledních detailů.

Rate this post