Zvyšte své pohodlí domova s plastovými okny

Zvyšte své pohodlí domova s plastovými okny

Sdílejte

Zvyšte své pohodlí domova s plastovými okny

Patříte mezi obyvatele domu či bytu, ve kterém se vyskytují stará okna, která snadno propouští chlad? Pak jste si jistě všimli, že u vás v důsledku tohoto neblahého jevu dochází i ke značným tepelným ztrátám a cena za teplo se šplhá do větších výšin, než by bylo libo. Starší modely oken mají navíc dost často i dvojitá skla, která se špatně udržují, a tak se mytí oken obvykle stává noční můrou. Nezoufejte však, právě jste se zařadili mezi vhodné adepty na výměnu oken za kvalitní okna plastová, hliníková nebo dřevěná.

Autor obrázku: mrwynd

Okna můžete měnit prakticky kdykoli, i v zimě, jakmile se tedy rozhodnete, jde to rychle. Ryze českou kvalitu naleznete u certifikovaného výrobce, firmy Plastikov s.r.o. V její nabídce se vyskytují plastová IQ okna, hliníková a dřevěná okna, ale i vchodové dveře, garážová vrata a další doplňky, jako jsou žaluzie, parapety, sítě proti hmyzu či rolety. Stačí si tedy vybrat produkty, které odpovídají vašim představám, poradit se s výrobci o vaší volbě a případných alternativách, a poté se domluvit na vytvoření projektu. Plastikov běžně vyrábí IQ okna ve standardu do 4 týdnů a v nestandardu do 7 týdnů, nicméně termín výroby plastových oken se dá vždy upravit dle dohody.

Výroba hliníkových oken zahrnuje neizolované hliníkové konstrukce i tepelně izolované vynikající HI systémy. Všechny tyto hliníkové produkty vynikají vysokými technickými a izolačními parametry a lákají svou příznivou cenou. Ať už zvolíte okna plastová, hliníková nebo dřevěná, vždy si můžete zvolit jakoukoli barvu ze vzorníku. Velikost se projektuje dle aktuálních rozměrů otvorů pro okna a u IQ oken můžete také vybírat mezi jedno, dvou nebo trojkřídlými či atypickými.

Internetové stránky Plastikovu zobrazují kompletní nabídku produktů s jejich popisy, nezávazný poptávkový formulář, do kterého můžete zadat váš požadavek na výrobu některého druhu oken, detaily o výrobě a také další služby, reference a samozřejmě také kontakty a seznam poboček pod odkazem www.plastikov.cz/podekovani/pobocky-1/zdar_nad_sazavou-1. Nenechte teplo domova unikat ven a pořiďte si moderní vysoce těsnící okna, která vám přinesou nejen pohodlí, ale i úspory vaší peněžence.

Rate this post
Sdílejte