Levné a komfortní bydlení? Pořiďte si mobilní dům.

Levné a komfortní bydlení? Pořiďte si mobilní dům.

Sdílejte

Levné a komfortní bydlení? Pořiďte si mobilní dům.

By: born1945

Rádi byste bydleli v rodinném domě, ale jste si moc dobře vědomi toho, že je to příliš velká investice a zátěž na celý život? Budete zatíženi hypotékou a dům bude potřebovat i další investice, nejen stavbu… Proto si toto nemůže dovolit každý.

Jenže stále jsou tu možnosti, jak nebydlet v panelovém domě, ale mít soukromí v domku, který nebude zas až tak drahý a bude sloužit plnohodnotně naprosto se vším. Kde a jak si takový domek vybrat? Samozřejmě od něj nemůžete čekat to, že bude srovnatelný s luxusním domem na klíč, ale určitě splní to, co si budete přát.

Mobilní domy

Mobilní domy nabízejí velmi kvalitní bydlení, které vám dá vše. Jsou to domky se sociálním zařízením, s koupelnou, s moderní kuchyňskou linkou a s vybavením celého domu. V místnostech je vestavěný nábytek, postele a skříně, noční stolky. V obývacím pokoje nechybí pohovka, křesla, stůl, stolek pod televizi, prostě vše co budete potřebovat ke svému bydlení.

Cena tohoto typu domu je skutečně nízká a pořídit se dají již od 300 000 Kč. Na trhu je několik prodejců mobilních domů a určitě si budete mít z čeho vybrat. Další výhoda je, že si takovýto dům vyberete, na vlastní oči prohlédnete a prodejci vám jej dovezou na vámi určené místo. Domy jsou skutečně velmi pěkné a nabízejí dokonalé bydlení. Pokud chcete, určitě si vyberete. Některé mobilní domy jsou doporučeny jako chatičky.

Modulové dřevostavby

Modulové dřevostavby jsou mobilní taktéž a představují nádherné domky, které můžete mít za 350 000 Kč. V ceně je potom krásná nová koupelna, zbytek vybavení je na vás. Ovšem typ stavby je tak dokonalý, že nikdo nepozná, že se jedná o mobilní dům. Opět to funguje tak, že si dům vyberete, zaplatíte a opět vám je dům dovezen na místo, kde chcete bydlet.

3/5 - (1 vote)
Sdílejte