Prodáváte nemovitost a chcete peníze ihned? Pro Vás je tu rychlý výkup!

Prodáváte nemovitost a chcete peníze ihned? Pro Vás je tu rychlý výkup!

Sdílejte

Prodáváte nemovitost a chcete peníze ihned? Pro Vás je tu rychlý výkup!

Dnešní doba příliš nenahrává do karet těm, kdo chtějí rychle a dobře prodat svou nemovitost. Lidé si koupi bytu, rodinného domu, nebo jiného druhu bydlení dobře rozmýšlí a díky nejisté situaci často odkládají toto rozhodnutí na později. Dobrým příkladem jsou mladí lidé, žijící i po třicítce u svých rodičů…

Pokud potřebujete nebo chcete prodat rychle svůj pozemek či byt, můžete se s důvěrou obrátit na některou ze společností, která provádí výkup nemovitostí. Jednu takovou společnost najdete i na webových stránkách www.snadnyvykup.cz. Její služby již využila velká skupina spokojených klientů a můžete se o tom přesvědčit právě na jejich internetových stránkách. Ostatně reference jsou jednou z nejlepších vizitek.

Jaké nemovitosti je možné vykoupit

Autor obrázku: Lydia

V hledáčku této společnosti je především výkup bytů v osobním i družstevním vlastnictví, ale možný je i výkup rodinných domů, výkup pozemků, chat a dalších nemovitostí. Preferované lokality jsou severní a střední Čechy, ale v případě zájmu je možné dohodnout výkup domů i v ostatních částech České Republiky.

Jste-li v časovém presu, máte tak jedinečnou šanci získat peníze rychle díky výkupu za hotové. Nebude totiž hledán žádný zájemce, který by odkoupení nemovitosti provedl. Odkoupení proběhne právě díky společnosti Snadnyvykup.cz.

Jak probíhá výkup bytu či domu

  • Nejdříve vyplníte formulář na webových stránkách společnosti.
  • Kontaktuje vás její zástupce a domluví si s vámi obhlídku prodávané nemovitosti.
  • Druhý den vám vytvoří cenovou nabídku.
  • Připraví podklady nutné k výkupu, jako je kupní smlouva a návrh na vklad do katastru nemovitostí.
  • Následně vám vyplatí zálohu a poté zbytek kupní ceny.

O výkup vaší nemovitosti můžete požádat zde.

Proč se vyplatí oslovit společnost Snadnyvykup.cz

Jistě se vám bude zamlouvat, že peníze obdržíte již do týdne a to buď v hotovosti, nebo na účet, záleží na vašem přání. Je možné provést odkup nemovitosti v insolvenci, nebo exekuci. Výkupní ceny domů se pohybují až ve výši 70% jejich tržních hodnot. A aby toho nebylo málo, budete-li mít zájem, v prodané nemovitosti budete moct dál bydlet za měsíční nájem.

Rate this post
Sdílejte