Víte, kde hledat, sháníte-li byt na prodej v dobrém stavu a za...

Víte, kde hledat, sháníte-li byt na prodej v dobrém stavu a za přijatelnou cenu?

Sdílejte

Víte, kde hledat, sháníte-li byt na prodej v dobrém stavu a za přijatelnou cenu?

By: Oyvind Solstad

Na našem trhu je poměrně dost realitních kanceláří, které nabízí své služby všem zájemcům o koupi a prodej bytů, domů, pronájem i prodej jiných nemovitostí a pozemků. Hledáte-li kupříkladu byt v lokalitě Praha 6, zajímavé nabídky přináší realitní kancelář REMAX – RemaxNova. Klientům se snaží nabídnout přesně byt dle jejich představ, pomůže s vyřizováním formalit a také neopomene dodat praktické rady, které by vás třeba ani nenapadly, protože s prodejem nemáte praxi a zkušenosti…

Realitní kancelář s pevným zázemím

REMAX je světově nejúspěšnější značkou a RK REMAX Nova sídlící na Hradčanské je její součástí. Dostala ocenění značkou TOP QUALITY a je na trhu nemovitostí uznávanou společností.

Svým klientům nabízí certifikované makléře, které práce baví a mají zájem udělat pro zákazníka co nejvíce. Nezávazně poradí, nemovitost prohlédnou, doporučí kupní cenu, která je reálná, zajistí právní, inzertní, hypoteční i poradenský servis. Mimo to můžete využít i mnohé doplňkové služby.

Za vše mluví zkušenosti klientů

K nejlepším oceněním patří pozitivní reference spokojených klientů. Těch má RK RemaxNova mnoho a to díky vstřícnému přístupu, snaze najít pro klienta to správné bydlení a také poradenství v mnoha sférách.

Zde je kupříkladu příběh paní Elišky z Prahy 6:

Chtěli jsme s manželem pořídit menší byt, protože dvě děti, které jsme vychovali, se před pěti lety odstěhovaly a my tak obývali „zbytečně“ velký byt o velikosti 4+1. Rozhodli jsme se, že si koupíme menší byt, který bude také blíže našim dětem, abychom jim mohli pomoci s hlídáním našich vnoučátek.

Navštívili jsme realitní kancelář RemaxNova a zajímali se, jaké byty jsou k dispozici na Praze 6. Paní realitní makléřka nás ochotně vyslechla, zajímala se o to, co preferujeme, jak velký byt si představujeme, jestli chceme garáž, balkon, terasu, výtah… a podle našich požadavků nám představila několik inzerátů nabízejících prodej bytu v této lokalitě. Dva jsme hned odmítli a do třech jsme se rozhodli podívat.

Obhlídky bytů jsme absolvovali během následujícího týdne a rozhodovali jsme se mezi dvěma ze zmiňovaných třech. Nakonec vyhrál krásný, podkrovní byt s terasou, který nás skutečně nadchnul. Žijeme v něm již osm měsíců a jsme velmi spokojeni.

RemaxNova vřele doporučuji všem, kdo hledají pronájem bytu i byty na prodej. Tato RK je rychlá, vstřícná, ochotná a spolehlivá! Určitě uspokojí i vás!

Rate this post
Sdílejte