Víte, kdo vám postaví dřevostavbu i rodinný dům na klíč ve vysokém...

Víte, kdo vám postaví dřevostavbu i rodinný dům na klíč ve vysokém standardu za přijatelnou cenu?

Sdílejte

Víte, kdo vám postaví dřevostavbu i rodinný dům na klíč ve vysokém standardu za přijatelnou cenu?

Je mnohem pohodlnější bydlet ve vlastním domě, než se tísnit v bytě, anebo společně v domku s rodiči. Sníte-li o svém vlastním rodinném domě, není to v žádném případě nesplnitelné přání. Krásnou a pro rodinu prostorově dostačující dřevostavbu můžete pořídit za překvapivě nízkou cenu. Podívejte se sami.

Vyberte si kvalitního zhotovitele

Dřevostavby a rodinné domy staví společnost HP Domy s.r.o. pro své klienty už hezkou řádku let. V každém roce realizuje přibližně dvacet staveb po celé České republice. To je zárukou dobře odváděné práce a kvalitně postavených nemovitostí. Nahlédnete-li na webové stránky této firmy, v referencích si můžete konkrétní realizované stavby prohlédnout. Budete-li mít zájem, je možné dohodnout se i na jejich osobní prohlídce.

Rodinný dům dle vašeho přání

Zvolíte-li si výstavbu nízkoenergetického rodinného domu na klíč, je na vás, vyberete-li si klasickou zděnou konstrukci, dřevostavbu, nebo dřevostavbu difúzně otevřenou. Při každé realizaci stavby dbá společnost HP Domy s.r.o. na to, aby bylo provedení nejen kvalitní, ale mělo i ekonomicky přijatelné řešené.

Vybírat můžete z nejoblíbenějších typových domů, nebo si zvolit stavbu dle projektů od společností Euroline a Gservis. Plně k dispozici je vám i architekt společnosti HP Domy. Máte vlastní projektovou dokumentaci? Zrealizují dům i podle ní.

Potěšující a přijatelná cena

Cena rodinného domu včetně DPH se pohybuje již od cca 1.800.000,–Kč.

Kupříkladu Bungalov 1081, který vidíte na obrázku, vás vyjde jen na přibližně 2.100.000,–Kč včetně DPH. Jde o velikost 4+kk o užitkové ploše 86,8m2, což nabízí dostatek prostoru pro společný i soukromý život rodiny.

Kontaktujte společnost HP Domy s.r.o. a informujte se ohledně výstavby rodinného domu na klíč, který splňuje vaše představy a požadavky. Realizovaná novostavba bude kvalitní, ekonomická a vy se tak stanete jejich dalšími spokojenými klienty.

Rate this post
Sdílejte