Chcete vyčistit okna moderním způsobem? Pak je vyluxujte!

Chcete vyčistit okna moderním způsobem? Pak je vyluxujte!

Sdílejte

Chcete vyčistit okna moderním způsobem? Pak je vyluxujte!

Autor obrázku: TheBusyBrain

Máte rádi domácí práce a pohodlný úklid? A co čištění oken? Pokud na ně nemáte tolik času, kolik by si zasloužily, pak vás potěší následující typy na to, jak rychle a efektivně vyčistit tyto skleněné přátele, kteří vpouštějí jak do bytu, tak do domu světlo.

Krásně vyčištěná okna jsou hezká a dokáží vykouzlit úsměv na tváři každé dobré hospodyňky. Taky ostatní členové rodiny se diví a vidí, že se okna projasnila. Co to? Vždyť jejich umytí zabere tolik času a energie… Jsou velké svátky, nebo se chystáte na důležitou návštěvu, jakou je návštěva vašeho nadřízeného a vy se před ním chcete blýsknout? Pak máte výjimečnou příležitost. Můžete cítit tu svěžest právě umytých oken.

Jak se dříve umývala okna

Starší generace měly svůj vlastní recept: měly staré noviny a taky vlhký hadr, kbelík s horkou vodou a jarem. Pak volily taky Okenu nebo další sofistikované čisticí přípravky. Nebyla to nikdy moc oblíbená činnost, protože se jednalo o domácí práci, která vyžadovala hodně času a taky fyzické síly.

Jak si poradí moderní žena?

Dnes si například díky společnosti Leifheit můžeme dovolit praktický a ekonomické čištění oken, které zároveň vysává nadbytečnou vodu a taky leští okna. Nemusíme se tak bát, že nám na okno zasvítí sluníčko a my se nebudeme moci zbavit oněch šmouh a kapek vody, které nám uschly na oknech.

Můžeme použít automatický čistič oken, který vysává přebytečnou vodu a taky leští okno. Window Cleaner je taky možno použít na střešní okno, zrcadlo, dlaždičky či sprchy. Jejich baterie má výdrž až 30 minut a nádržka může pojmout až 100 ml vody. Když se nepoužívá, tak se sám přepne do úsporného režimu. Dá se k němu přidat teleskopická tyč, jež zvládne vyčistit i méně dostupné prostory.

Jejich výhodou je kompatibilita a univerzálnost. Na jednu násadu můžeme volit prachovku i stěrku.                                                                                                        TIP: Podívejte se kompletní průvodce výběrem nových plastových oken.

Rate this post
Sdílejte