I silně znečištěná fasáda se dá vyčistit

I silně znečištěná fasáda se dá vyčistit

Sdílejte

I silně znečištěná fasáda se dá vyčistit.

Jestliže bydlíte u rušné ulice, kde se neustále práší a nechali jste si před pár lety udělat novou, strukturovanou fasádu, jistě už na ní ulpěly stopy znečištění. Stejně tak se vám mohly pod krásnými, pnoucími se balkonovými květinami udělat tmavší mapy, které vypadají jako plíseň. Bohužel, ojedinělé v dnešní době nejsou ani nechtěné obrázky graffity, které majitelé nemovitostí najdou po ránu ať už na opravených rodinných domcích, panelácích, nebo plotech a budovách společností.

Využijte pomoc profesionálů

I když se můžete snažit fasádu vyčistit svépomocí, paradoxně se dá udělat více škody, než užitku. Ve většině případů je proto nejlepší obrátit se na specializovanou firmu, která se čištěním fasád zabývá. Právě takovou je společnost AXIOM REAL, s.r.o. Na českém trhu se pohybuje již deset let, a protože je z Prahy, můžete si být jisti, že umí odstranit všechny druhy znečištění.

Realizovala čištění a prevenci dalšího znečištění nejen fasád budov, ale i mostů, nádraží nebo tunelů po celé Praze a pobočku již rozšířila i do Bratislavy, kde sklízí stejný úspěch.

Jak vám mohou pomoci

Najdete-li na svém domě např. graffiti, kontaktujete společnost AXIOM REAL s.r.o. Popíšete jim problém a vyslechnete si, jak je možné postupovat. Domluvíte si schůzku, na které společnost provede analýzu povrchu, zaměření a vzorek. Vše zcela zdarma. Navrhnou pracovní a technologický postup antigraffity, vypracují cenovou nabídku, a pokud ji odsouhlasíte, fasádu vyčistí. Pak už jen podepíšete předávací protokol a budete li si přát, zajistí vám i následnou správu fasády.

Čistit lze fasády i od nečistot organických, jako jsou mechy, lišejníky, plísně, houby… tak od nečistot atmosférických, což jsou saze, prach či smog. Nelze je vyčistit vodou. Je zapotřebí použít speciální čisticí prostředky, které fasádu neznehodnotí, nebo jiné druhy odstraňování nečistot, jako je vysokotlaký vodní paprsek, pára, nebo tryskání, pískování.

Obraťte se i vy na skutečného profesionála, společnost AXIOM REAL s.r.o. a těšte se z fasády, která bude jasná, jako nová.

Rate this post
Sdílejte