Jak velmi snadno a rychle uklízet? S pomocí parního mopu!

Jak velmi snadno a rychle uklízet? S pomocí parního mopu!

Sdílejte
By: Rubbermaid Products

Jak velmi snadno a rychle uklízet? S pomocí parního mopu!

Své zvyklosti co se týče úklidu, neustále měníme a domů si pořizujeme stále dokonalejší věci, které nám pomohou uklidit lépe, šetrněji, rychleji a bez námahy. Proč také ne, žijeme v hektické době, kdy je každá minuta drahá a tak potřebujeme šetřit čas všude, kde je to jen trošku možné.

Byt jako ze škatulky úklid dokonale a snadno

Parní mop vám umožní umýt nejen povrchy jako je dlažba, linoleum, kachličky, vinylové podlahy, plovoucí podlahy, ale také okna, spáry… Díky vysoké teplotě, která převyšuje 100 stupňů, má pára antibakteriální účinky a vy tak nemusíte používat k čistění žádné další přípravky! Za ty tedy ušetříte, budete uklízet bez chemie. Jediné, do čeho budete muset investovat menší obnos, je destilovaná voda.

Jelikož má parní mop schopnost vyčistit povrch s antibakteriálními účinky, je vhodný především tam, kde jsou malé děti, nebo kde máte domácí zvířata a úklid by tak měl být rozhodně preciznější. Nabízí se vám tedy velmi snadné a efektivní ruční čištění povrchů. Hlavice, která má na sobě návlek z mikrovlákna, je vhodná také k čištění plovoucích podlah. Díky tomu, že je hlavice otočná o 180 stupňů, se s ní dostanete naprosto všude a nic nezůstane neuklizené. Váš prostor bude čistý úplně všude.

Nástavce uklidí celou domácnost

S parním mopem si umyjete všechny místnosti velmi snadno a pohodlně, umýt s ním můžete místa, kde se špína zachycuje velmi mnoho a dokonce se v nich může tvořit i plíseň. Konečně je tu něco, co vám nezabere mnoho prostoru, co můžete využít při úklidu, co vám zajistí dezinfekci a vyčistí téměř každý povrch.

Manipulace s mopem je velmi snadná a rozhodně s tím nebudete mít problémy. Uvidíte, jak snadno bude u vás doma úklid probíhat. Parní mop není vůbec drahý, pohybuje se mezi 1 000 Kč až 1 500 Kč a přitom odvede velké množství práce.

Rate this post
Sdílejte