Kvalitní pracovní oděvy, široký sortiment a všestranné využití

Kvalitní pracovní oděvy, široký sortiment a všestranné využití

Sdílejte

Kvalitní pracovní oděvy, široký sortiment a všestranné využití

Hledáte pro sebe nebo pro svoji firmu kvalitní pracovní oblečení? Obraťte se na odborníky a nakupujte u firmy BESTAFE. Pokud požadujete vysokou kvalitu a dlouhou životnost, zde jste na správném místě.

Široký sortiment, vysoká kvalita

Pokud hledáte společnost, u které můžete nakoupit pracovní oděvy, ať už se jedná o montérky, blůzy, pracovní rukavice, ale i obuv, zde najdete širokou nabídku kvalitního oblečení a pomůcek.

Společnost BESTAFE nabízí kvalitní pracovní obuv, oopp a mnoho dalšího, to vše ve vysoké kvalitě – veškeré ochranné pomůcky jsou vyrobeny z odolných materiálů, které zaručují dlouhou životnost a neúnavnost. Splňují také normy, které jsou stanoveny na jednotlivé pomůcky a části oděvů. Zaměstnanci tak jsou tak chráněni podle všech nařízení. Oděvy jsou bezpečné a splňují všechna předepsaná pravidla.

Firma BESTAFE nabízí více než 5 000 kvalitních pracovních oděvů, pracovní obuvi a všech pomůcek, které jsou při různých druzích práce potřeba. To vše od těch nejlepších značek a navíc za skvělé ceny.

Nevíte si rady?

Pokud si nevíte rady s výběrem, nebojte se obrátit na školený personál, který vám pomůže vybrat vhodné oděvy i obuv pro vaše zaměstnance, ale i pro vás. Pro každého zákazníka je tu speciální cena, která je mu ušita na míru!

Nakupujte jednoduše a s mnoha výhodami u společnosti BESTAFE, která vám zaručí nejen kvalitně vyrobené pracovní oděvy, ale také mnoho služeb a výhod, které jistě přijdou vhod. Svěřte se do rukou odborníků a vsaďte na jistotu – firma BESTAFE se může pyšnit osmiletou zkušeností s prodejem pracovních oděvů.

Věrnostní program

Pokud se rozhodnete nakupovat u společnosti BESTAFE pravidelně, využít můžete také speciálního věrnostního programu, který je slouží ještě větší spokojenosti zákazníků.

Za každé 1 utracené euro získáte 1 věrnostní bod. Všechny našetřené body se přičítají na váš zákaznický účet, kde je můžete přeměnit na slevový kupon, který je možné využít při dalším nákupu pracovních oděvů, obuvi a všech pomůcek. Z tohoto nákupu se vám odpočítává našetřená sleva.

Věrnostní program vám poskytne slevu na další nákup ve výši 3%!

Doprava vašeho zboží je rychlá

Vaše objednané zboží vám bude doručeno prostřednictvím kurýrní společnosti DPD. Pokud hodnota vašeho nákupu stoupne nad 70€ včetně DPH, vaše zboží vám bude doručeno zdarma v rámci celé Slovenské republiky.

V den dodání budete dopředu informováni o doručení společností DPD a bude vám upřesněn čas doručení.

Pokud si objednáváte pracovní oděv pouze pro sebe, můžete využít dodání přes Slovenskou poštu, pokud má balík do 5kg.

Neváhejte více a nakupujte u firmy BESTAFE, která nabízí nejen ty nejkvalitnější oděvy s dlouhou životností, ale nabízí také spoustu výhod, které se hodí využít!

Rate this post
Sdílejte