Je nejvyšší čas připravit se na vedra a pořídit si kvalitní bazén

Je nejvyšší čas připravit se na vedra a pořídit si kvalitní bazén

Sdílejte

Je nejvyšší čas připravit se na vedra a pořídit si kvalitní bazén

Potřebujete nový, nebo váš první bazén, kterým nadchnete děti, sebe a bude vkusně doplňovat atmosféru zahrady? Chcete, aby nebyl příliš drahý, abyste nemuseli dělat zásahy do zahrady a byl vám k dispozici hned? Podívejte se, jak je bohatá nabídka nadzemních bazénů na českém trhu.

Jednoduché a funkční nadzemní bazény

Abychom nemuseli dělat žádné výkopové práce na našem pozemku, jsou nadzemní bazény ideálním řešením. V nabídce jsou v různých tvarech – oválné, obdélníkové, čtvercové, nebo kruhové, v různých výškách – od 0,5m do 1,32m, průměrech a s odlišnými konstrukcemi.

Mezi nejprodávanější a nejpopulárnější patří bazén s nafukovacím horním límcem, který se nafoukne a pak už stoupající napouštěná voda bazén sama postaví. Pořídíte jej za velmi příjemnou cenu a v zimě jej jednoduše složíte a uklidíte.

Vedle nafukovacích bazénů jsou oblíbené i bazény s ocelovou stěnou či kovovou konstrukcí. Tyto druhy nadzemních bazénů jsou bezpečné i pro domácí mazlíčky.

Důležité bazénové příslušenství

K bazénům bezesporu patří i bohaté příslušenství v podobě různých druhů filtrací, chemických setů, pomůcek pro čištění, krycích plachet, sítí, schůdků, solárních programů a dalších. Výhodně můžete koupit bazén i potřebné příslušenství v připraveném setu a ušetřit tak několik stovek korun.

Vyberte si kvalitního dodavatele

Zárukou spokojenosti je volba ověřeného a na trhu dlouho působícího dodavatele bazénové techniky. Právě takovým je společnost Marimex. Pro své klienty nyní navíc nabízí výhodnou akci – dopravu zdarma při objednávce nad 1.000,–Kč. Navštivte její webové stránky a přesvědčte se sami o bohaté, spolehlivé a funkční nabídce nadzemních bazénů za bezkonkurenční ceny.

Rate this post
Sdílejte