Pořiďte si bazén včetně zastřešení a získáte čistější a teplejší vodu po...

Pořiďte si bazén včetně zastřešení a získáte čistější a teplejší vodu po mnoho měsíců

Sdílejte

Pořiďte si bazén včetně zastřešení a získáte čistější a teplejší vodu po mnoho měsíců

Jestliže máte rádi koupání, užíváte si vodní hrátky s celou rodinou a také dopřáváte svým zádům a kloubům úlevu, které plavání přináší, jistě se vám vyplatí pořídit si domů bazén. Nejenže ušetříte peníze za vstupné na koupaliště, ale i čas, který byste trávili cestováním. Kdykoli budete mít chuť, můžete se ve vlastním bazénu osvěžit a protáhnout.

Díky nabídce různých druhů a typů bazénů najdete styl, který do vaší zahrady skvěle zapadne.

Bazény, které vyhoví i těm nejnáročnějším

Před koupí bazénu byste si měli ujasnit, k čemu jej budete přednostně využívat. Chcete-li mít dostatek prostoru pro plavání, nejvhodnější je tvar obdélníkový s rozměrem jedné strany až 10m s hloubkou 1,3 – 1,5m. Běžná, klasická velikost bazénů je od 6-8 metrů, šířka pak 3-4 metry. Tvar si ale můžete určitě jakýkoli, v nabídce nechybí mnohoúhelníky, elipsy, kruhy i jejich kombinace.

I nabídka materiálů, ze kterých jsou bazény vyrobeny, je bohatá. Můžete si vybrat bazén:

  • plastový
  • laminátový
  • fóliový
  • keramický

Všechny materiály splňují požadavky na kvalitu a odolnost.

Zastřešením bazénu získáte spoustu výhod

Když už si pořizujte bazén, rozhodně se vyplatí investovat i do jeho zastřešení. Výhodou je krytí vody před znečišťováním listím, trávou, pilem a dalšími drobnými předměty, které má na svědomí např. vítr.

Další skvělou předností zastřešení bazénů je, že voda vydrží mnohem déle teplá! Budete překvapeni, o kolik se vám prodlouží koupací sezóna. Navíc žádným způsobem nezavazí ani nenarušuje vzhled bazénu. Jednoduše se zasune do sebe nebo smotá.

Nezbytné bazénové příslušenství

Aby vám bazén dobře sloužil, je nutné pořídit si bazénové příslušenství v podobě filtrace i bazénové chemie. Můžete si koupit i důmyslné vychytávky jako je ohřev vody, vysavač k pohodlnému úklidu a čištění stěn bazénu a spoustu dalších pomůcek.

Velkou nabídku bazénů, bazénových zastřešení i příslušenství nabízí společnost Bazény Waltr. Na trhu se pohybuje již 17 let, což svědčí o jejích kvalitách a nespočtu spokojených zákazníků. Navštivte její webové stránky a přesvědčte se o nabídce kvalitních bazénů za přijatelnou cenu v klasických i neobvyklých provedeních.

Rate this post
Sdílejte