Udělejte si pohodlí u bazénu!

Udělejte si pohodlí u bazénu!

Sdílejte

Udělejte si pohodlí u bazénu!

Přestavte si: Je léto, máte volno a chcete si udělat pohodlný den u bazénu? Máme pro vás pár rad, které vám pohodičku určitě zaručí a také některé vychytávky, které vám poskytne soukromý s přáteli před kolemjdoucími pokukujícími lidmi.

Autor obrázku: Eugeni Dodonov

Pořiďte si válendu nebo houpačku

Nejen sedací souprava je pohodlná, ještě pohodlnější je se válet! Máte více místa? Vyzkoušejte lehátko, které vám pohodu stoprocentně zaručí. Navíc seženete i houpací lehátko či houpačku, které jsou opatřeny pro větší soukromí závěsem. Každý si chceme přeci aspoň na chvíli i pospat.

Zástěna pro větší soukromí

Soukromí si vytvoříte jednoduše třeba tak, že si postavíte k bazénu dřevěnou zástěnu nebo mřížku. O to hezčeji bude vypadat, když si u ní necháte růst rostliny, nebo je můžete nahradit mobilním stíněním.

Sprcha pro osvěžení s čistou vodou

Zahradní sprcha. Super pro osvěžení a osprchování se po koupání. Můžete si pořídit i přenosnou, na stojanu či bodci napojenou hadici.

Gril a bar

K létu a pohodě patří i grilování. Navíc grilovat můžete nejen sami, ale i s přáteli a tím si zajistíte pořádnou zábavu! Když si pozvete své přátele, neměl by chybět ani bar. Stačí si pořídit nafukovací verzi přímo do vody nebo stabilní přenosný bar k bazénu. Na internetu si můžete také dokoupit chladící boxy.

Hosté si skleničky nikdy nespletou!

Pořiďte si i rozmanité rozlišovače na skleničky, které se jednoduše nasazují na ně. Nahradit je můžete také speciálními míchátky.

Autor obrázku: Oleg Sidorenko

Osuška, jak má být!

Po koupání potřebujete samozřejmě kvalitní osušku. Vyzkoušejte ručníky a osušky s bambusovou viskózou. Bambus má totiž přirozenou antibiotickou funkci (nemnoží se bakterie a nevznikají v něm plísně).

Relax nejen na suchu, ale přímo na vodě

Ne každého z nás baví jen plavat. Dopřejte si v bazénu vznášecí relax pomocí jednoduchého nafukovacího lehátka.

Něco pro děti

Máte děti a k tomu příliš hluboký bazén? Pořiďte jim nafukovací bazének nebo vodní hrací centrum a budete spokojeni nejen vy ale i děti, které si pořádně vyhrajou.

Rate this post
Sdílejte