Nůžkové stany. Stabilní přístřešky, které postavíte za pár minut

Nůžkové stany. Stabilní přístřešky, které postavíte za pár minut

Sdílejte

Nůžkové stany. Stabilní přístřešky, které postavíte za pár minut

party-s-productiony_nuzkyMožná už se vám někdy stalo, že jste během venkovní akce rychle potřebovali spolehlivý přístřešek. Třeba když na výstavě vašich výrobků začalo silně foukat a papírové prospekty neposlušně létaly všude kolem. Nebo když během bujaré oslavy vaše stoly s občerstvením začaly zkrápět dešťové kapky. Situace krajně nepříjemné. Zároveň ale situace, které můžete do budoucna jednoduše eliminovat. S pomocí nůžkových stanů.

Za pár minut

Pokud pojem nůžkové stany slyšíte poprvé v životě, pak vězte, že tento název dostaly podle své konstrukce. Ta totiž vzdáleně skutečně připomíná nůžky – sestává z jediného kloubového dílu, který se prakticky jenom roztáhne a následně na krajích zajistí. Takto postavenou konstrukci pak jen opláštíte a je hotovo. Jednoduchost sestavení nůžkového stanu je jeho největší předností. I běžný laik stan dokáže postavit zhruba během 10 minut.

A přesto vydrží

Navzdory jednoduchosti své konstrukce představují nůžkové stany výbornou ochranu před větrem i deštěm. Pokud si je totiž objednáte u kvalitní firmy, můžete se spolehnout na to, že dostanete duralovou konstrukci (výrazně pevnější než konstrukce z hliníku) a nepromokavý plášť s nánosem PVC, který zvyšuje stabilitu a trvanlivost stanu. V závislosti na počasí nebo vlastních požadavcích se přitom sami můžete rozhodnout, zda zvolíte variantu pouze se střešním, nebo taky s bočním opláštěním.

Vejde se i do auta

Pokud o běžných párty stanech prohlásíme, že jsou mobilní, pak nůžkové stany můžeme označit jako extra mobilní. Složená konstrukce včetně pláště zabere tak málo místa, že ji bez problémů naložíte do kufru osobního auta. Stan tak můžete jednoduše převážet z místa na místo nebo půjčovat svým kamarádům. Prosté, jednoduché, praktické.

Pokud nůžkovým stanům ani přesto 100% nedůvěřujete, nemusíte je hned kupovat. Ale aspoň si je zkuste na jednu akci pronajmout. Určitě budete příjemně překvapeni.

Rate this post
Sdílejte