Zahradní traktory Honda

Zahradní traktory Honda

Sdílejte

Zahradní traktory Honda

traktor-hondaNa posekání téměř jakékoliv plochy se hodí zahradní traktor, který vám celou práci nejen ulehčí, ale zejména jí časově zkrátí. Traktory zvládnou posekat naprosto jakýkoliv povrch a je tedy jedno, zdali potřebujete upravit louku kolem vašeho domu, sady či fotbalové hřiště.

Traktory jsou nabízeny ve dvou variantách

Velice užitečné a kvalitní stroje jsou poté travní traktory Honda, které jsou vybaveny čtyřtaktním benzínovým motorem a navzdory svému určení mají jak nízké emise, tak i velmi přijatelnou spotřebu paliva. Traktory Honda, které jsou tedy velmi šetrné k životnímu prostředí, jsou vyráběny ve dvou variantách. První má záběr 92 – 102 cm, druhá poté o 20 cm více a navíc má hydrostatickou převodovku.

V obou případech vám však bude práce výrazně ulehčena a díky tomu, že do ní nebudete muset vkládat velké fyzické úsilí, vás bude bavit více, než jen při sekání s klasickou sekačkou. Krom toho si k samotnému traktoru na sekání trávy můžete pořídit i různé doplňky, jako je například zametací kartáč, posypový vozík či sněhová radlice, díky jimž najdete pro původně travní traktor využití po celý rok.

Traktory Honda mohou využít i různé společnosti

Traktor Honda je tedy vhodný nejen pro soukromé účely a práce na zahradu či louky poblíž rodinných domů nebo statků, ale mohou ho využít i různé společnosti. Od fotbalových oddílů, kterým přijde vhod na úpravu hřiště, po různé instituce, jež se starají o pořádek ve městě a úpravu komunálních služeb či veřejných parků.

Zahradní rider Honda má také různé funkce, které vám jeho ovládání jednoznačně zpříjemní. Ať již se jedná o jednoduché startování či elektromechanické vyklápění, které je však k dispozici jen u lepší verze, tedy té prémiové. Stejně tak si můžete nastavit podle libosti sedadlo, umístění volantu i opěrku nohou. Výkon traktorů je poté od 15 do 20 HP.

Rate this post
Sdílejte