Potřebuje vaše fasáda pořádné vyčištění? Ani odstranění graffiti není problém.

Potřebuje vaše fasáda pořádné vyčištění? Ani odstranění graffiti není problém.

Sdílejte

Potřebuje vaše fasáda pořádné vyčištění? Ani odstranění graffiti není problém.

Jedna z nejhorších věcí, která se nám může přihodit, když dokončujeme svůj nový dům, je ta, že nám novou fasádu nějaký vandal jednoduše posprejuje? Podobně nemilé je, když v naší ulici začnou s renovací plynovodu a prášící nákladní auta během pár dnů k nepoznání zapráší, co mohou, včetně fasády. Ať už řešíte znečištění mechem, barvou, špínou či jiným způsobem, pomoci vám může společnost AXIOM REAL, spol. s r.o.

Spolehlivé odstranění špíny i aplikace ochranných nátěrů

Zmiňovaná společnost se zabývá čištěním povrchů, mytí fasád i odstraňování graffiti, a to již po deset let. Zároveň nabízí možnost ošetření ploch ochrannými antigraffity nátěry. Budete-li si přát, práci provede kompletně včetně potřebných oprav, fasádních nátěrů a jiných prací, které k fasádě patří.

Výsledky její práce jste mohli vidět na mnoha místech v Praze, kupříkladu se stará o obložení 32 stanic metra, 1 600 fasád budov, fasádu kostela Sv. Mikuláše, Českého rozhlasu, památník na Vítkově a mnohé jiné.

Rychlé odstranění graffiti

Objednáte-li si služby AXIOM REAL, spol. s r.o., postará se o odstranění graffiti, lepidel, sprejů…, může povrch ošetřit preventivními antigraffity nátěry s 6-ti letou zárukou. Při antigraffity nátěrech pak získáte 1-3 roky trvající servis v podobě odstranění případného nového znečištění zdarma.

Společnost nabízí nonstrop servis a nástřik odstraní během 12 hodin po vašem objednání. Také je schopná fasádu komplexně opravit na klíč. Využít můžete i možnost zaškolení vašeho správce domu nebo technika a poskytne odpovídající přípravky.

Stavební společnosti jistě zaujme dodání vhodného preventivního antigraffity nátěru, doporučení k jeho aplikaci a AXIOM REAL následně převezme záruku i servis včetně odstranění graffiti po dobu 1 roku zdarma.

Jestliže navštívíte stránky společnosti – ARS.cz, můžete si prohlédnout videa i ukázky prací a lépe tak zjistit, co vše jsou schopni vyčistit tryskáním i pískováním. Stejně tak si můžete o ukázku zdarma zavolat na tel. č. 800 100 168.

Nedívejte se dál na svůj nehezký dům nebo firmu. Profesionálové ze společnosti AXIOM REAL, spol. s r.o. udělají vše pro vaši spokojenost.

Rate this post
Sdílejte