Proč se půjčka bez doložení příjmu vyplatí i na financování bydlení?

Proč se půjčka bez doložení příjmu vyplatí i na financování bydlení?

Sdílejte

Proč se půjčka bez doložení příjmu vyplatí i na financování bydlení?

Hypotéka už vám nějaký ten rok visí na krku, vzali jste si ještě klasickou půjčku v bance a vše splácíte jen tak tak. Vaše bydlení ale neustále potřebuje upravovat a co hůře, jsou potřeba nezbytné opravy a nákupy jako výměna kotle, nákup nové pračky apod. Nemáte pro takové případy dost peněz? V tomto případe může pomoci půjčka bez doložení příjmu. Jak funguje a co o ní musíte vědět?

By: Lisa Yarost

Půjčka není past, ale pomoc

Pokud už dlužíte na hypotečním úvěru a máte k tomu ještě další půjčku v bance, máte velmi malé šance, že vám nějaká další banka půjčí. Navíc by bylo zbytečné si brát na drobnější úpravy nebo nákup nových spotřebičů půjčku ve výši několika desítek tisíc. Pokud peníze potřebujete, je vhodným řešením půjčka bez doložení příjmu od nebankovní společnosti. Při prvním přezkoumání zjistíte, že na úrocích zaplatíte více, než u klasické půjčky. Ovšem je třeba si uvědomit, že peníze získáte hned, bez papírování a berete si půjčku s kratší dobou splatnosti. Několik korun, které zaplatíte navíc, berte jako férový poplatek za všechny tyto výhody.

Kde si půjčit?

Se zajímavou nabídkou přichází Pujcka-bez.cz. Nabízí zde půjčku bez doložení příjmu ve výši 5000 Kč až 25 000 Kč s dobou splatnosti 20 dní až 2 roky. Výši půjčky i dobu splatnosti si volíte sami. Je tedy jen na vás, kolik si půjčíte. Váš záměr dobře zvažte a reálně posuďte, zda budete schopni částku v daném termínu splatit.

Vhodná pro většinu

Půjčka bez doložení příjmu nemá přísné podmínky, není ani třeba mít ručitele. Půjčku si mohou vzít i osoby, které mají zápis v registru dlužníků, a to za stejných podmínek jako všichni ostatní. Půjčí vám dokonce i v případě, že nemáte práci. Vhodná e i pro matky na mateřské a seniory. Pokud potřebujete peníze na nutné opravy a úpravy vašeho domova, nebojte si tento typ půjčky vzít.

 

 

 

 

 

 

Reklama nenavazuje primo na text.

Rate this post
Sdílejte