Teplo nejen zútulní domov, ale sálavé panely zároveň umí podtrhnout originalitu a...

Teplo nejen zútulní domov, ale sálavé panely zároveň umí podtrhnout originalitu a váš styl

Sdílejte

Teplo nejen zútulní domov, ale sálavé panely zároveň umí podtrhnout originalitu a váš styl

Všichni máme rádi, když se vrátíme domů a je nám příjemně teplo. To stejné platí, máme-li možnost mýt si ruce v příjemně ohřáté vodě, nebo díky ní pohodlně umýt použité nádobí. Znáte však možnost, jak si topením nejen zabezpečit teplý interiér, ale zároveň s jeho přispěním dotvořit ráz prostoru?

Designově povedené sálavé panely

K velmi hezky působícím druhům topení patří bezesporu sálavé panely. Tento produkt v mnoha jeho variantách vyrábí společnost Mirava. Můžete se tak spolehnout na kvalitní výrobu i použité materiály.

Mnohé jistě potěší a nadchne, že si je můžete pořídit v mnoha barevných odstínech. Můžete je sladit s barvou výmalby, podlahové krytiny, nábytku, nebo jej naopak barevně odlišit a tak je v prostoru zvýraznit.

Různé velikosti i příkony sálavých panelů včetně externích a bezdrátových termostatů, umožňují největší možné úspory elektrické energie. Jste-li doma, můžete nastavit vyšší teplotu než v čase, kdy jste pryč, nebo je noc.

Užijte si příjemnou koupel

Abychom si po náročném dni náležitě odpočinuli, je velmi vhodné napustit si horkou vanu. Aby vám bylo ale skutečně příjemně, nesmí v koupelně chybět správně zvolený koupelnový radiátor. Velmi praktické jsou trubkové elektrické radiátory, na něž můžete pohodlně umístit vlhké ručníky či jiné prádlo. Vyrábí se v různých velikostech a tak dovedou správně vyhřát i větší koupelny.

Sáhnout můžete i po elektrických topných panelech s akumulací a regulací či termostatem. K nim si můžete pořídit i příslušenství v podobě praktického stojanu.

Ohřev vody během chvíle

Průtokový ohřívač vody je rychlým zdrojem teplé vody. Společnost Mirava nabízí jak modely pro jedno odběrové místo, tak uzavřené typy s možností použití na více odběrových místech. Můžete si tedy vybrat jak ohřívač např. k umyvadlu v dílně, tak výkonnější, který vám zajistí dostatek teplé vody po celém domě.

Rate this post
Sdílejte