Mixer Smoothie maker Bestron

Mixer Smoothie maker Bestron

Sdílejte

Mixer Smoothie maker Bestron

Připravujete si doma proteinové koktejly, ovocné smoothie, mléčné nápoje, či ledové kávy? Používáte různé pomocníky, jako mlýnek na maso, kuchyňský robot, pekárnu chleba… Pak si připravte nápoje velmi snadno. Díky mixéru Smoothie, to pro vás nebude těžké.

Pohodlně a rychle

Připravte si i vy nápoje z čerstvého ovoce snadno a rychle a také velmi pohodlně u vás doma. Nápoj, který rozmixujete, pak snadno vypijete ze stejné nádobky, ve které jste jej i připravili. Ušetříte čas při mytí nádobí. Nádoba, ve které čerstvý nápoj připravíte, má objem 0,6 litrů. Stačí připravený drink rozmíchat a můžete vyjmout hotový nápoj. Je to tak snadné. Jediné co budete muset je to, že vyberete ty pravé ingredience.

Vitamíny z ovoce i zeleniny

Nápoj si bezpečně odnesete kamkoliv sebou a přitom bude dokonale uzavřený. Můžete si jej vzít na cvičení, do práce, do školy, na sport, prostě kamkoliv sebou. Tvarem se dokonale vejde do držáku na pití ve vašem automobilu. Motor mixéru je výkonný a zvládne velmi dobře rozmixovat ovoce. U tvrdé zeleniny je třeba nejprve ji nastrouhat nebo nakrájet na drobno. Láhev lze mýt v myčce na nádobí.

Výkon motoru je 250 W, objem nádoby je 0,6 litrů, pokud nádobu odejmete, můžete z ní ihned pít. Víčko je opatřeno výklopným pítkem a tak si lahev bez problémů můžete uložit do kabelky, aktovky, či příruční tašky, aniž byste se museli bát toho, že se nápoj vylije.

Kvalitní provedení

Čepele jsou nerezové a bezpečnostní. Ostatní příslušenství je vyrobené z plastu, ten neobsahuje zdraví škodlivý uhlovodík BPA. Vše je zcela bezpečné. Výborné jsou protiskluzové nožičky, délka kabelu je 1,15 metrů. Bestron je holandská značka, která vyrábíte velmi nápadité potřeby pro domácnost a do kuchyně. Ulehčí vám vaření a přípravu pokrmů. To, že jde o produkty kvalitní dokazuje fakt, že je na zboží značky Bestron záruka 5 let. Mějte i vy doma nápoje, které jsou plné chutí a jsou hlavně zdravé. Neobsahují žádné konzervační látky a vy sami velmi dobře víte, co si sami doma připravujete.

Rate this post
Sdílejte