Vařte bez trouby a sporáku

Vařte bez trouby a sporáku

Sdílejte

Vařte bez trouby a sporáku

Myslíte si, že je vaření bez sporáku a trouby nemožné? Nedokážete si představit to, že byste měla začít vařit bez nich? Omyl. Vařit klidně můžete a to dokonce i zdravě. Jak je to možné? Pomohou vám pomocníci do zásuvky. 9a84c466c2fe920b_640

Vyzkoušejte elektrické hrnce a pánve, které vám zajistí rychlou přípravu výborných a zároveň zdravých pokrmů. Navíc to zvládnou i bez tuku a bez vaší časté asistence. Nahradit můžete i starý klasický papiňák a to elektrickým tlakovým hrncem, který má daleko více funkcí. Má spousty bezpečnostních prvků. Jeho použití je přitom tak snadné. Stačí nastavit některý z programů a o víc se nemusíte starat. Vy přijdete, až když je pokrm hotový.

Dalším skvělým pomocníkem do vaší domácnosti může být rýžovat. Ten za vás připraví kvalitní a dobrou rýži bez připálení, bez toho, aby se vám rýže slepila, nebo byla tvrdá. O přípravu se není třeba starat, stačí nastavit na hrnci parametry a to je celé. Rýžovat však nevyužijete jen na rýži, ale i na ostatní obiloviny a těstoviny a připravit v něm můžete také polévky.

Ve vaší kuchyni by také neměla chybět remoska, která je oblíbená už po generace. Upečete v ní cokoliv, jak maso, tak i koláč. Moderní remoska se od té původní až tak nezměnila. Pravda je ale ta, že vypadá moderně a je designově propracovaná.

Samotnou kapitolou je pak hrnec, který vaří na principu vodní páry, a tak vám dokáže připravit zdravé pokrmy, bez tuku a bez připalování. Pokud budete chtít zdravé jídlo, zapomeňte na sporák, ale vezměte si do ruky parní hrnec, se kterým nikdy nic nepřipálíte, ale naopak, připravíte zdravé a chutné jídlo, kdy stačí hlídat jen vodu, kterou je třeba v případě potřeby dolévat. Vaření v parním hrnci je snadné a bezstarostné. Uvidíte, jak vás tento způsob přípravy pokrmů začne bavit a jak vás nadchne. Budete vařit rádi a s láskou, i když vás vaření normálně nebaví.

Rate this post
Sdílejte