Zařiďte si ložnici tak, aby vám v ní bylo příjemně.

Zařiďte si ložnici tak, aby vám v ní bylo příjemně.

Sdílejte

Zařiďte si ložnici tak, aby vám v ní bylo příjemně.

Jak si udělat tu nejhezčí ložnici? To je vždy velká neznámá. Určitě nejlepší je začít nějakým podkladem, to znamená barva stěn tedy v podstatě finální barva celé ložnice.

Barvy

Každý máme určitě představu o barvě ložnice, ale řekneme si taky, co jaká barva vlastně znamená. Do ložnice jakožto místnosti milostného aktu bychom určitě měli zvolit spíše teplejší barvy. Určitě bych vynechala čistě bílou, modrou, studenou fialovou nebo barvy typu okr a béžová. Spousta lidí si myslí, že na barvě až tak nezáleží, ale věřte nebo ne zaleží a hodně. Měli bychom volit barvy typu šeříková, bordó, žlutá, zelená, červená, oranžová.

Určitě je dobré zvolit kombinaci a s barvami si vyhrát podle své představy pokud zvolíte, tmavší barvy určitě budou chtít prosvětlit. Takže pokud bordó určitě kombinovat třeba s bílou nebo béžovou. Při takové barvě by měla bít stěna kde je okno a stěna naproti světlá aby pokoj prosvětlila opticky. Nikdo Vám pak neřekne, že máte moc tmavou ložnici, protože tmavá nebude.

Výbava

Výbava ložnice opět souvisí s barvou, pokud bude, ložnice tmavších barev zvolila bych, světlý nábytek klidně kombinovaný tmavou třeba třešňový s béžovou či bílou nebo tmavě hnědý se světlými doplňky. Vždy se ale musí nábytek kombinovat tak, aby ladil k malbě.

A co vše v ložnici mít? Určitě skříně dost velké aby se tam vešli, oba nejlépe vestavěné šetří mnoho místa. Poté postel podle svého gusta, dnes je tolik druhů a variací, že je z čeho vybírat. No a následně noční stolky pokud už nejsou součástí postele což je dnes velmi moderní.

Podlaha

Opět je na Vás jakou zvolíte, jestli lino, plovoucí podlahu nebo koberec. Pokud koberec sladila bych s barvou ložnice. Pokud plovoucí podlahy nebála bych použít kombinaci světlé a tmavé imitace dřeva aby vynikla. No, a pokud lino je to na stejný způsob jako plovoucí podlaha a jak se říká, fantazii se meze nekladou.

Doplňky

Doplňky je jich mnoho záleží jestli preferujete moderní design nebo starší jestli přeplácaný nebo prázdnější. Závěsy například určitě v barvě ložnice. Lampičky jedna polička na nezbytný odklad věcí. Doplňku je mnoho mohla bych je tu jmenovat sáhodlouze ale, pokud se bavíme o doplňcích do ložnice, opět bych zvolila míň přeplácanou variantu. Ložnice má být vkusná, romantická, vášnivá a pohodlná.

Takže ať už si vyberete jakoukoli variantu, věřím, že to bude taková varianta, která bude vám nejvíc sedět a hlavně tak aby, jste se Vy v této místnosti cítily příjemně a uvolněně.

Rate this post
Sdílejte