Jak vybrat a kde výhodně koupit kancelářkou židli?

Jak vybrat a kde výhodně koupit kancelářkou židli?

Sdílejte

Jak vybrat a kde výhodně koupit kancelářkou židli?

Kvalitní židle nesmí chybět v žádné kanceláři. Pokud máte sedavé zaměstnání, musíte vědět, že právě kvalita židle má přímý vliv na váš pracovní výkon. Pokud vám neposkytne dostatečné pohodlí, nikdy nebudete se svou prací spokojeni, ohroženo je i vaše zdraví. Poradíme vám, co vše musíte při výběru kancelářské židle vzít v potaz a dáme tip na e-shop, kde koupíte špičkové kancelářské i konferenční židle za velmi příznivé ceny.

Jak vypadá ideální kancelářská židle?

Abyste mohli efektivně pracovat, musí vaše kancelářská židle mít robustní a pevnou konstrukci. Nesmí se naklánět a všechny její části musí pevně držet. Důležitá je kvalita a velikost sedáku. Nejlepší je, pokud je anatomicky tvarovaný. Ze sedáku byste měli oběma nohama dosáhnout na zem, a to celou plochou chodidel. Pokud ne, pořiďte si podložku pod nohy.

Dobrá kancelářská židle musí mít polohovatelné opěrky rukou, abyste si mohli opřít ruce. Při práci na počítači by měly ruce svírat v lokti úhel 90 stupňů. Velmi důležité je anatomické tvarování opěrky zad. Vhodným doplňkem je opěrka pro hlavu. Myslete také na bezpečnost – podvozek židle by měl mít kvalitní kolečka, která zaručí stabilitu i plynulý pohyb s židlí.

Kde koupit výhodně?

Kvalitní a současně levné kancelářské židle koupíte v obchodě Primazidle.cz. Nabízí klasické síťované a čalouněné židle a nechybí ani luxusní kožené či speciální zdravotní kancelářské židle. Všechny jsou k mání za ceny, které mile překvapí.

Jako bonus má e-shop pro všechny zákazníky připravenu dopravu zdarma! Většinu sortimentu zde mají skladem, proto je možné dodání zboží do 24 hodin.

Kromě kancelářských židlí zde výhodně koupíte i konferenční židle, a to opět v mnoha variantách. Obchod nabízí i kvalitní a designově atraktivní kancelářský nábytek a kancelářské vybavení jako stojany na šanony, tabule či prezentační systémy.

Rate this post
Sdílejte