Máte málo místa nebo u vás často přespávají hosté? Pořiďte si rozkládací...

Máte málo místa nebo u vás často přespávají hosté? Pořiďte si rozkládací sedačku.

Sdílejte

Máte málo místa nebo u vás často přespávají hosté? Pořiďte si rozkládací sedačku.

Nedostatek prostoru řeší mnoho z nás a to nemusíme být jen žijící v bytech. I v rodinných domcích se často tísníme a nevíme, jak co nejefektivněji využít místo, abychom do něj vměstnali vše, co potřebujeme a chceme.

Je-li váš obývací pokoj menší, zvolte do něj rozkládací sedačku

Ano, rozkládací sedačky jsou totiž skvělým řešením pro všechny, kdo chtějí komfortní sezení, pohodlí a zároveň řeší úsporu místa. Rozkládací sedačky mohou sloužit mladým lidem v maličkých bytech, kteří zde přespávají při studiu, těm, kteří žijí single nebo těm, kdo chtějí pohodlně uložit ke spánku svou návštěvu.

Kupříkladu sedačka Boston s možností rozložení na příjemné a pohodlné spaní na pěnové matraci pro dvě osoby, nabízí i skrytý úložný prostor. Další předností je masivní kovová konstrukce a funkční i hezké a komfortní sedáky včetně zádových opěrek. Dá se zhotovit v potazích dle vašeho přání – látka, koženka a kůže. Na stránkách sedackyphase.cz si ji nejenže prohlédnete, ale změnit lze i barva sedačky do varianty, která vás zajímá.

Dalším hezkým typem je rozkládací sedačka Monaco. Spojuje netradiční geometrický design, komfort díky sníženým područkám, kvalitu a možnost dokoupení si dalších komponentů, jako opěrku hlavy nebo taburetku. Je velmi variabilní a váš obývací pokoj jednoduše pozvedne do nového rozměru.

Navštivte kamennou prodejnu v Pardubicích a vyberte si naživo

Jestliže patříte k těm, kdo se o kvalitě zboží přesvědčuje raději reálně, můžete navštívit některou z mnoha prodejen po celé zemi. Prohlédněte si např. sedací soupravy Pardubice, Brno, Ostrava, Hradec Králové, České Budějovice, Praha 5 – Smíchov a další. Kompletní seznam i s adresami najdete na stránkách sedackyphase.cz/kontakt/.

Vyberete-li si sedačku od Sedackyphase.cz, budete mít doma kvalitní posezení pro sebe i širokou a velkou rodinu.

Rate this post
Sdílejte